Heniu Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Potrzebuje karte tylko do gier- konkretnie do odciazenia proca. Mam p5b deluxe, kreconego e6300 i ta zintegrowana karta delikatnie mowiac- syfi, a w niektorych grach to juz smierdzi doslownie :mur: Szczegolnie w grach gdzie masa dzwiekow dobrej jakosci jest w krotkim czasie. Najlepszy przyklad mam w Red Orchestra na serwach z modowanymi dzwiekami broni- czasami w ostrej sieczce potrafi nawet do ~20 fps spasc (A normalnie po 85 jest...) I zastanawiam sie jaka karte wziac Poczytalem forum, topiki o x-fi, ale tam widze glownie jakies dyskusje o glosnikach, jakies czestotliwosci, itd. [ciach!]lki dla mnie zupelnie nie przydatne. Gram na sluchawkach Sennheiser hd-437 i jakosc az tak bardzo nie liczy sie. Myslalem nad jakas z serii x-fi albo ewentualnie audigy. O live czytalem ze tez potrafi obciazac reszte... Jak to dokladnie jest ? Ktora karta bedzie "najlepsza wystarczajaca"- tzn. zeby odciazyla procesor, ale tez zeby nie ladowac mase kasy w cos co mi bedzie niepotrzebne. Ten x-fi Xtreme Audio da rade ? cos mocniejszego/slabszego ? Audigy SE ? Edytowane 14 Lutego 2007 przez Heniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Do gier kup Audigy 1.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...