Misioman Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Szukam monitora dla gracza (cs). Ma miec 19 cali i maly czas reakcji. Proszę o porady. Edytowane 14 Lutego 2007 przez Misioman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paxxon Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Niedawno kupiłem Samsunga 940N. Jak dla mnie jest to świetny monitor. W żadnej grze ani filmie nie zauważyłem smużenia, kolorki żywe i soczyste. Niestety ma matrycę typu TN, więc z kątami nie jest za dobrze, ale mi w zupełności wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misioman Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Moze jakies inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Sam chcę kupić monitor do grania między innymi w cs i z tego co się dowiedziałem najlepszy do tego będzie Benq FP93GX lub Samsung 931BF. Edytowane 15 Lutego 2007 przez artur1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peepe Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 a może nieco starszy LG L1919S ma dobre opinie użytkowników z tego co widzę no i ta gwarancja LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misioman Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 A co sadzicie o tym necu?? http://ico.waw.pl/product.php?id=376 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Do grania i ogólnie będzie najlepszy tyle że drogi, jeszcze lepszy podobno jest model 90GX2 (bez PRO). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misioman Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Lepszy bez pro?? Ten bez pro ma matryce tn a ten tn+ czyli troche lepsze katy widzenia. Mam czas reakcji 2ms (to i tak wiem ze nieprawda:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) PRO Jest na gorszej i starszej matrycy S-IPS a bez PRO jest na AS-IPS, która ma czas reakcji jak TN ale o wiele lepsze kolory i inne parametry. Sam chyba kupię właśnie tego NEC'a. Edytowane 16 Lutego 2007 przez artur1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) PRO Jest na gorszej i starszej matrycy S-IPS a bez PRO jest na AS-IPS, która ma czas reakcji jak TN ale o wiele lepsze kolory i inne parametry. Sam chyba kupię właśnie tego NEC'a.Obawiam się ze nie jest to temat/konwersacja o NEC WGX2 :wink: Edytowane 16 Lutego 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Piszę tylko dlaczego jest lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Piszę tylko dlaczego jest lepszyAle to nie ma nic wspólnego z tematem ... czyli monitorem do okolic 1100 PLN w których to okolicach cenowych można napotkać model 90GX2 - on nigdy nie był i nie będzie na S-IPS, AS-IPS czy w ogóle IPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 No dobra mój błąd, ale i tak monitor jest dobry, jak nie to poleć lepszy w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Jeśli chodzi o tego NEC to jest jeden element o którym nie można zapominać - ma gładką , odbijającą promienie światła, powierzchnię ekranu ( chyba że się coś zmieniło ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...