Gość Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 berkut - przestaw troszke te zdiatka,bo rozciagaja cale forum. Bloczek jest fajniutki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja używam standardowej zapinki od coolerka :). bo masz kurduplasty blok - wyglada jak z CCCP :P :D hahaha kurde blok wyzszy winien byc wysokosc bloku nie musi byc proporcjonalna do jego wydajnosci.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja używam standardowej zapinki od coolerka :). bo masz kurduplasty blok - wyglada jak z CCCP :P :D hahaha kurde blok wyzszy winien byc wysokosc bloku nie musi byc proporcjonalna do jego wydajnosci.. w wielu przypadkach jednak jest ta proporcjonalnosc (przyklad miko m8 shit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 haha - no to zalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Jest maly ale wcale nie najgorszy. 7 otworów poprzecznych 4mm, wystarcza do przyzwoitego chłodzonka (cpc wymieka przy nim). A zapinka jest bezkonkurencyjna jeśli chodzi o wygodę zakladania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 http://store6.yimg.com/I/sidewindercomputers_1724_344510 Jak sie uda to będę miał blok z zapinką. za ile? skad? na kiedy? i czy mozna 2? :lol: stad tutaj a za duzo po 50 dolcow + przesylka. Fakt, dużo, ale piękny jest, a montarz super wygodny. Może niedługo będa dostępne w Polsce (albo raczej na pewno). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 a ja mam pytano a nie chce nowego wontka zakladac , mianowicie czy zapinka na socket a na sruby do plyty ma srodek w tym samym miejscu gdzie by byl srodek bloku i zarazem jądro procka , bo mam blok z wlotem na srodku musi miec tez zapinke zrobionom z dziurom na srodku i nie wiem czy jest ruwno czy jest przesuniecie ? BTW mam blok do sprzedania 50x50x24 , jak ktos chce to prosze o kontakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Przedstaw jego fotki i powiedz cos wiecej o konstrukcji.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...