Kinio Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Szukam sposobu aby się dowiedzieć czy wysłany email dotarł do odbiorcy, coś jak raport doręczeń smsa w telefonach komórkowych. Outlook posiada podobną opcję "Żądaj potwierdzenia przeczytania",tylko że tam trzeba świadomie potwierdzić przeczytanie, a ja chcę aby odbiorca nie wiedział że śledzę losy mojego maila. Nawet nie muszę wiedzieć czy list został przeczytany, wystarczy mi wiedza, że został odebrany. Może są jakieś programy współpracujące z outlookiem, może doradzicie inne programy pocztowe, potrafiące coś takiego. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie ma czegoś takiego, przynajmniej nic nie słyszałem, ale skoro nie przyszła do Ciebie informacja, że adres e-mail jest nie istnieje to znaczy, że list doszedł, ale raportu jak w sms to nie ma. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...