Grassmaste Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam Jaki kabelek musze kupic zeby bez problemowo podlaczyc komputer z tv tak aby na tv mozna bylo ogladac filmy z komputera?? Mam radeona x1950xt a wraz z nim dostalem 2 krotkie kabelki (3xchinch) i (2xchinch i 2x wejscie takie jak na grafie). Jesli mozna to prosze o podanie linka do allegro. Pozdrawiam B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Kup takie coś: http://allegro.pl/item163928626_20_metrow_...telewizora.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grassmaste Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Mam kabel mam tez problem- dziwny. Do rzeczy kupilem kabelek svideo(4piny)->3xRCA(do euro mam podlaczony tuner sat) kabla nie dalo sie podlaczyc bo ma taki plastikowy bolec, wiec podlaczylem kabel pod ta przejsciowke co dostalem razem z karta(ma 2x chinch i jedno wejscie i jedno wyjscie svideo na 4 piny). Nic to niedalo. Postanowilem usunac owy plastikowy polec i podlaczyc bez przejsciowki- nadal nic. Zrestartowalem komputer, monitor sie nie wlaczyl za to na telewizorze pojawil sie sygnal z komputera, niestety bardzo zasniezony i czarno-bialy. Obraz byl do momentu kiedy zaczal ladowac sie pulpit wtedy monitor sie wlaczyl a sygnal na tv przestal byc podawany... Uzywam catalistow 7.1, karta Radeon x1950xt, telewizor thomson. Ma ktos jakis pomysl? Edytowane 23 Lutego 2007 przez Grassmaste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...