Skocz do zawartości
Grassmaste

Jaki Kabelek?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jaki kabelek musze kupic zeby bez problemowo podlaczyc komputer z tv tak aby na tv mozna bylo ogladac filmy z komputera??

Mam radeona x1950xt a wraz z nim dostalem 2 krotkie kabelki (3xchinch) i (2xchinch i 2x wejscie takie jak na grafie). Jesli mozna to prosze o podanie linka do allegro.

Pozdrawiam B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kabel mam tez problem- dziwny.

Do rzeczy kupilem kabelek svideo(4piny)->3xRCA(do euro mam podlaczony tuner sat) kabla nie dalo sie podlaczyc bo ma taki plastikowy bolec, wiec podlaczylem kabel pod ta przejsciowke co dostalem razem z karta(ma 2x chinch i jedno wejscie i jedno wyjscie svideo na 4 piny). Nic to niedalo. Postanowilem usunac owy plastikowy polec i podlaczyc bez przejsciowki- nadal nic. Zrestartowalem komputer, monitor sie nie wlaczyl za to na telewizorze pojawil sie sygnal z komputera, niestety bardzo zasniezony i czarno-bialy. Obraz byl do momentu kiedy zaczal ladowac sie pulpit wtedy monitor sie wlaczyl a sygnal na tv przestal byc podawany...

Uzywam catalistow 7.1, karta Radeon x1950xt, telewizor thomson.

Ma ktos jakis pomysl?

Edytowane przez Grassmaste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi