Gość stranded.inactive Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) czy może stać się coś poważnego z resztą sprzętu? jak dysk czy karty rozszerzeń. dodam, że windows chodzi stabilnie i ogólnie o niebo szybciej. celeronik z 2ghz wskoczył na 2.66 i działa stabilnie. Edytowane 15 Lutego 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Jesli plyta ma blokady PCI itd to sie nic nie stanie. No ale nic nie napisales o niej. Jesli dziala to znaczy , ze ma....bo przy przestawieniu moglbys "podkrecic" dyski i grafe oraz poczuc dym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Dymu by raczej nie bylo. Bardziej charakterystyczny BSOD albo <dzyng> glowicy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Optymalne częstotliwości dla PCI i AGP to 33 i 66 co nie? Jak to sprawdzić jaka częstotliwość jest obecnie (jakim programem)? a to wyżej to ja pisałem tylko z mojego staaaaarego konta (nie to co trzeba się zalogowało) Edytowane 15 Lutego 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...