esor Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 tak sie jakos zlozylo ze mialem urodzinki (18hehe!) a ze mam wojka informatyka zakupil mi on nowa obudowa codegena 6066-C10. jak sie okazalo jest to pierwsza buda jaka widzialem ktora ma fabrycznie zamontowany witarak na gorze!!! ale jajca :), zalozylem jeszcze wiatrak 80 pod zasilacz i po przelozenu wszystkiego ze starej budy do nowej (co trwalo zreszta 2,5h :evil: ) i opaleniu speedfana temperatura procka spadla z 43 na 39'C 8O, nie wiedzialem ze ten wiatrak tyle daje!!! jutro zaloze nowy wiatrak na dole wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy bo stary sie spalil :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Niezły bajer :). Tak poza tym to happy birthday :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no wlasnie happy i laduj wentyli bedzie chlodzniej - i GLOŚNIEJ!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 to prawie jak ja :) tylko ze ja mam 17 i bude qpilem sobie sam :( walnolem sobie 2 wiatraczki (niby 2 a jednak) pod zasilka i pod hdd i temp w budzie spadla mi z 38-39 na 34 WOW ale duzo :) :) w sumie lepsze to niz nic :) PS: HAPPY BIRTHDAY!!! dorosly juz w koncu jestes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 to prawie jak ja :) tylko ze ja mam 17 i bude qpilem sobie sam :( walnolem sobie 2 wiatraczki (niby 2 a jednak) pod zasilka i pod hdd i temp w budzie spadla mi z 38-39 na 34 WOW ale duzo :) :) w sumie lepsze to niz nic :) PS: HAPPY BIRTHDAY!!! dorosly juz w koncu jestes :) Mylisz pojecia :? Jest pelnoletni , do doroslosci trzeba dorosnac. Nie chcialem cie urazic, poprostu stwierdzam ogolny fakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Nie hałasuje ci ten wentyl. Jak kumplowi wyciołem w stelażu grill, ten u góry, tak że był otwór to wiatrak dopiero wtedy zaczął pracować na pełnych obrotach i wpadł w rezonans z obudową achh te Code -shity. No cóż ja tylko ciołem niech sie on martwi o reszte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 thanx za zyczenia. :D tego wentyla prawie wogole nie slychac, a zreszta i tak go zaglusza wentyl od procka. musze ustawic go na 7V albo kupic fanmate. i tu jest pytanie bo ten wentyl ma czujnik od regulacji obrotow zaleznie od temp i nie wiem czy jak zaloze fanmate to bedzie wszystko dobrze sie krecilo :?: :?: bo jak nie to kupie se nowy wentyl tylko jaki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 jeden dwa trzy proba mikrofonu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 jak w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 e no co jest? nik nie podlanczal fanmate do wiatraka z czujnikiem temp? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 e no co jest? nik nie podlanczal fanmate do wiatraka z czujnikiem temp? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ale ześ najebał tych postów :-/. Jak bym miał wiatrak z czujnikiem temp. To bym go nie podlaczał do fanmate`a. No bo po co? 8O. A skoro tak bardzo chcesz to podlacz normlanie WTF is the problem? 8O Tylko tak jak mowie czujnik temp. chyba nie gra roli w tym momencie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 happy birthday, juz mozesz legalnie kupywać papierosy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a co powiecie o takiej budzie do moda oczywiście tylko cena trochę teges :? 225zł tak sie nazywa Codegen Midi ATX 8011 300watt C10 :? blachy dosyć grube nie wiem jak zasiłka ale pewnie nic ciekawego ale interesują mnie wasze opinie o samej budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Optycznie obleci. Zwłaszcza jak na codeszajsa. Jak się postarasz, to buda będzie nie do poznania (tak jak moja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 to prawie jak ja :) tylko ze ja mam 17 i bude qpilem sobie sam :( walnolem sobie 2 wiatraczki (niby 2 a jednak) pod zasilka i pod hdd i temp w budzie spadla mi z 38-39 na 34 WOW ale duzo :) :) w sumie lepsze to niz nic :) PS: HAPPY BIRTHDAY!!! dorosly juz w koncu jestes :) Mylisz pojecia :? Jest pelnoletni , do doroslosci trzeba dorosnac. Nie chcialem cie urazic, poprostu stwierdzam ogolny fakt. no dobra niech ci bedzie "... Jestes pelnoletni..." :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 to nie ja tyle postow nawalilem tylko same sie potobily jak wczoraj forum sie zwalilo :!: .buda nawet fajna, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...