Isildur72 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam! Mam zamiar zakupić Intel Core 2 Duo (grafa: GF 7600GT) i szukam odpowiedniego zasilacza (ok. 100zł). Który byście mi doradzili? http://www.allegro.pl/item166641535_ultra_..._kurier_fv.html czy http://www.allegro.pl/item163355155_znana_...ta_gw_wawa.html ??? Chodzi mi o cichą i stabilną pracę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Ten Fortron może byc, chociaż raczej szukał bym THA-P. Od Feela trzymaj się z daleka. Mogę jeszczę polecić Deltę 400W (3 linie 12v) i Modecoma Mc-350. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Jak już brać to jakiś 400wat. Jak byś chciał coś bardziej prądożernego wsadzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Żaden z tych. Jak cię stać na C2D to sobie kup markowy zasilacz a nie złom z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Isildur72 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 A to nie są markowe zasilacze? Nie mam tyle $ dlatego więcej niż 100 nie chcę wydawać! Jeżeli mogę Was prosić to jak proponujecie coś innego to rzućcie linkiem ok? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 do 100zł to nic sensownego nie ma... jak musisz to kup chociaz nowego modecoma 350w (nie "fell'a") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Panowie, a co myślicie o tym ?? http://allegro.pl/item163993671_zasilacz_4...ichy_nowy_.html I do 100 PLN, i przyzwoite powinno być, też chcę to założyć chyba (mój topic gdzies w okolicy - mój 4Life siada - a konfig macie w sigu) pozdrawiam sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Jak starasz sie szybko pozbyc zabawek z budy to bierz delte ^_^ Powanie - ile tam jest na linii +12 - 22A? Mniej? xnView zainstaluj, ladnie wytnij liste zabawek ;] I moze poswiec chwile na efekty w OpenOffice zeby mialo rece i nogi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Zasiłka kupiona - i myślę, że to dobry wybór ... Mimo dopłaty 20 PLN do założonych 100 PLN Wszystkie info o zasiłce tu pozdrawiam sansaba Edytowane 16 Lutego 2007 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...