Skocz do zawartości
Macieqqq

[s939] Mobo + Cpu + Gpu + Zasilka

Rekomendowane odpowiedzi

Co sadzicie o tym zestawie? Nie ma znaczenia podatnosc na oc.

Gigabyte GA-K8NF-9

Athlon 64 3000+ Venice BOX

Palit Sonic GF 7600GS 256MB DDR3 128 bit

Fortron 350W

Chyba najwieksze watpliwosci mam co do plyty glownej... prosze o opinie i porady.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płytę bym zamienił , na taka: Biostar tForce 6100 AM2:) bardzo dużo osób ją poleca , więc musi być godna icon_razz.gif

Tak tylko on jest pod am2 a on składa pod 939 :wink:

ja bym kupił Biostara NF4 A9A rev 1.2 chyba że tanio dostaniesz ASRocka 939Dual-Sata2 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie że się znajdzie tylko powiedz ile kasy masz na mobo. Można by wziąć dfi jakieś ale skoro nie interesuje cię oc to ten biostar będzie idealny. Zresztą na nim też byś nieźle podkręcił, htt 300-330 to dla niego nie problem.

Edytowane przez NeoMagNeT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można by wziąć dfi jakieś ale skoro nie interesuje cię oc to ten biostar będzie idealny.

Nie bluznij B-) przeciez pokaz mi mobasa ktory robi htt 360 bez zadnych vmodow kombinowania mobo na stock tyle robi wytargac 3ghz na procku z mnoznikiem 9 to zaden problem dla niej jezeli oczywiscie proc jest odpowiedni do tego hmm za tyle hajsu to bym bral:

Biostar 200zl

Venice 2,7ghz 170zl

zasilacz moj faworyt ostatnio sie na allegro pojawily http://allegro.pl/item163993671_zasilacz_4...ichy_nowy_.html 3x12V a delta zawsze solidne zasilki robila

palit 7600gs za 550zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi