sansaba Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Witam - jestem zmuszony szybko i w miarę tanio zakupic zasilator. Poniżej moje dwa na ten moment typy: 1. http://allegro.pl/item163993671_zasilacz_4...ichy_nowy_.html 2. http://allegro.pl/item165783179_zasilacz_f...per_jakosc.html Ma to zasilać sprzęt jak w sigu ze zmianą grafy na 7900/X1950 - i bardzo proszę bez uwag, że skoro mam na C2D i grafę, tudzież inne komponenty, piwo itp. to mam sobie kupić zasiłkę za 200 czy 300 PLN. 100 to wszystko co w tej chwili moge wydać... Z góry dziękuję za pomoc. BTW - mój typ to ta delta narazie ... pozdrawiam sansaba Edytowane 16 Lutego 2007 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Weź deltę i nie truj mi d. na gadu gadu. Skoro podajesz numer gg w profilu, to licz się z tym, że ktoś może zadać Ci pytanie. Post nie wnosi nic konstruktywnego do tematu. Nikt nikogo na tym forum nie trzyma. Regulaminu natomiast trzeba przestrzegać, na co zresztą zgodziłeś się zakładając konto i zgadzasz się z tym za każdym razem, gdy wchodzisz na forum. :evil: Crosis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Weź deltę i nie truj mi d. na gadu gadu.Może jakas argumentacja BENITO - bo jak narazie nabijasz sobie tylko posta, a z Twojej odpowiedzi nie wynika żadna wiedza dla mnie i innych użytkowników... Proszę innych użytkowników o jakieś konstruktywne wypowiedzi - która zasiłka i dlaczego akurat ta ?? A co do Twojego komentarza - czytaj niżej. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « OT Primo - skoro podajesz w profilu DOBROWOLNIE swój numer GG - licz się z tym, że ktoś może potrzebować Twojej porady. Tym bardziej, że uchodzisz za specjalistę w dziedzinie PSU na tym portalu. Jeśli zaś nie chcesz/nie potrafisz/nie stać Cię na udzielenie pomocy/odpowiedzi przez komunikator - nie podawaj jego numeru w profilu. Secundo - "truciem" nazywasz napisanie 5-6 zdań BEZ TWOJEJ REAKCJI I ODPOWIEDZI. Tertio - nie zyczę sobie żeby ktoś w moim temacie, albo w stosunku do mojej osoby używał słów, zwrotów, które uważa się za obraźliwe - takich "jak nie truj d.". Obrażasz mnie w ten sposób. Wszystko co miałem do powiedzenia w tej kwestii. BTW - prywatne wybiegi do mojej osoby kieruj proszę na PW, a nie na forum, nie zaśmiecaj mi proszę tematu. OT END EDIT - zasilator kupiony :) Po przeglądzie sieci, opiniach innych userów PurePC, a także chłodniej kalkulacji (no coż, jednak Fortron albo Delta z niepewnego źródła, to jest jakas niewiadoma ;) ) kupiłem zasilacz - natknąłem się na niego przypadkowo na tej aukcji . Po dość długiej rozmowie ze sprzedającym reksiomaly poznałem historie zasiłki - zasiłka kupiona 4 miechy temu w lokalnym sklepie (czyli jakiś leżaczek, ale miło, że się ostał :) Nie powinno mu to leżenie zaszkodzić ) dla kogoś, kto wycofał się z transakcji. Uruchomiona raz na ~2 h w celu potestowania. Oplombowana, gwarancja 12 m-cy. Sprzedający okazał się konkretnym człowiekiem i doszliśmy do porozumienia - 120 PLN z wysyłką. Cena + gwarancja oraz bezproblemowe i rzeczowe odpowiedzi na moje pytania, a także te wypowiedzi oraz Chip Tip ECONO - porządny test IMO i zasiłka dobrze w nim wypadła sprawiły, że przekroczyłem założony na wstępie budżet o 20 PLN - ale myślę, że to jedno z najlepiej wydanych 20 PLN na kompa ;). pozdrawiam sansaba Edytowane 16 Lutego 2007 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...