djsilence Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) OCZ Equalizer Laser Gaming Mouse Frags 3 Per Click to nowa mysz wyposażona w specjalny przycisk , wysyłający trzy impulsy przy jednym kliknięciu. Nazwano go Tipple Threat (potrójne zagrożenie). Zwiększono czułość sensora do 2500dpi i umieszczono przycisk do kontroli stopnia czułości. Kobaltowy niebieski wraz z kolorem czarnym i ergonomicznym kształtem. Wszystko ładnie, ślicznie, pięknie, lecz A4Tech już taki produkt wypuściło rok temu :) http://www.a4tech.us/product2.asp?CID=102&...amp;MNO=X-750BF Edytowane 15 Lutego 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 A jak cena ? A ładne te myszki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Wszystko ładnie, ślicznie, pięknie, lecz A4Tech już taki produkt wypuściło rok temu :) choć nie z tyloma dpi. mylisz się zobacz to. A4Tech X-750BF Snake 3xFire _2500dpi LASER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 No racja, miały 2500dpi, ale stwierdzenie "MYLISZ SIĘ" co do całej wypowiedzi jest nieodpowiednie. Info poprawione, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Toż to zwyczajna kopia A4TeCh'a :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Cóż - remarkowana myszka x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 oesu jakie ksero i tak wole swojego bf`a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Cóż - remarkowana myszka x]... i na dodatek pewnie doroższa, toż to już przecież OCZ a nie jakiś tam A4Tech ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Czy ten smieszny button pomarańczowy powoduje wystrzelenie 3 pociskow jeden po drugim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Czy ten smieszny button pomarańczowy powoduje wystrzelenie 3 pociskow jeden po drugim? Tak ale mało to przydatne jest, jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Tak ale mało to przydatne jest, jak dla mniePrzydaje się ale nie we wszystkich grach i nie przy każdej "broni". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Potwierdzam - przydaje się w CS'ie, bo w innych grach jakoś nie zauważyłem potrzeby używania tego przycisku. Sam mam A4Tech'a X-750F i jestem z niego bardzo zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Tak ale mało to przydatne jest, jak dla mnie Zależy w co grasz. W AA, DoD, CoD, H&D2 mi się już sprawdził :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Faktycznie prawie identyczna jak A4 Tech X750F - mam takiego i też nie narzekam, chociaż guma pod kciuka się zaczyna odklejać.. Może przetestuje tego OCZ? Zobaczymy. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 To nie jest taka sama myszka, tylko ta sama myszka. Zakup tego a4techa w przebraniu ocz to bezsens. No chyba, że będzie tańszy niż zwykły a4tech. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 To nie jest taka sama myszka, tylko ta sama myszka. Zakup tego a4techa w przebraniu ocz to bezsens. No chyba, że będzie tańszy niż zwykły a4tech. :PJa bym raczej obstawiał, że będzie jakieś 2x droższy. Do tego jest brzydki. Wole mojego a4-techa 718-BF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...