KiMR Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam. Możecie wymyślić powód nie przyjścia na egzamin. Gościara pozwoli mi poprawiać jak będę miał dobrą wymówkę. Jednak narazie nic sensownego nie przychodzi mi do głowy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 znajomy lekarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Ty nieuku jeden! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Złam se noge bo Ci sie nalezy walkarzu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 http://www.kretyn.com/4027 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 musisz miec oficjalny papier, bez tego lezysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 ostatnio moja siostra powiedziała że miałem wypadek i jej koleś odpuścił :P nie musiała kłamać akurat ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Powiedz że musiałeś uważnie śledzić ważny temat na purepc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 ...albo poprostu sie naucz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 stare zwolnienie od lekarza + skaner + drukarka + dobry edytor graficzny= nowe zwolnieni od lekarza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Temat lekko mowiac głupi.. Z tego tez powodu zamkne go.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...