Viperus Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam Wczoraj kupiłem sobie tegoż odtwarzacza i do tej pory nie mogę go uruchomić, baretia ładowała się całą noc i wciąż się ładuje (22h jak narazie) Ile to ma się ładować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 W instrukcji powinno pisać ile powinien się ładować. Tak to jest jak się taki szmelc kupuje :mur: Idź, oddaj go na gwarę, zażądaj zwrotu kasy i kup coś porządnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Ten pentak nie wygląda jak szmelc, po prostu znowu miałem pecha i dostałem uszkodzonego, eh ja to mam szczescie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie od dziś wiadomo że Pentagram nie słynie z produkcji odtwarzaczy mp3/4. Wystarczyło się zapytać w topiku o odtwarzaczach mp3 czy wart jest uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...