regaciarz Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 tak jak w temacie, na ciszy mi zabardzo nie zależy(chyba wszystko będzie cichsze od boxa :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) temat na forum test i porównanie z Freezer'em Edytowane 16 Lutego 2007 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 czytałem oba tematy, ale zastanawiam się, czy pentagram jest cichszy od boxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 czytałem oba tematy, ale zastanawiam się, czy pentagram jest cichszy od boxaJest. A jakby i tak był zbyt głośny to sobie zawsze możesz wentylator zmienić. We Freezerze tego nie zrobisz teoretycznie. Praktycznie bowiem plastikowe opaski zaciskowe są kluczem do wszystkiego :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 moge mieć pentagrama za 75 z wysłką, a freezera z regulatorem obrotów za 85 z wysyłką, co bardziej opłaca się kupić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 moge mieć pentagrama za 75 z wysłką, a freezera z regulatorem obrotów za 85 z wysyłką, co bardziej opłaca się kupić ??Pentagram tez ma regulacje obrotow i ja bym wybral jego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Również wybrałbym Pentagrama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 czyli trzeba <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pentagrama, dzięki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...