Gość lipa_ml Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 witam. mam zestawik do złozenia ale nie wiem które płyty pod 775 z microatx mają regulację vcore ,vdimm i reszte co trzeba , kwota tak do 350 zł , zalezy na dobrym oc małym wysposażeniu własiwie tylko zeby były 4 dimm ,2 pci sieciówka 10/100, 2 x sata2 i to wszystkie wymagania. cos z asrocka czy asusa ? P5LD2 micro ma regulację napięć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Jak znasz konkretny model płyty, to czemu nie ściągniesz do niej instrukcji i zobaczysz, czy BIOS ma jakieś możliwości regulacji napięć? Na 99% możliwości regulacji vcore i vdimm mają płyty BIOSTARa i JETWAYa (EVGA) - po prostu taka polityka tych firm. Co do ASUSa to szczerze wątpię... Edytowane 16 Lutego 2007 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 chodzi mi również o możliwosci oc a nie tylko suche fakty a tego z instrukcji sie nie dowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Tutaj jest temat poświęcony płytom mATX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 naczytałem sie sporo ale nie moge znalesc opini o p5b-vm ;/ jestem ciekaw czy na niej mozna ok 340 fsb wyciągnąć chyba ze zna ktos moze jakąś iną płyte co idzie ok 350 fsb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...