Diverse Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Przeglądając Allegro można natknąć się na aukcję http://allegro.pl/item167552657_hlodzenie_...e_przegap_.html Nie mogłem się powstrzymać, przed umieszczeniem ego na forum, szczególnie po tym, jak zauważyłem, w jaki sposób odprowadzane jest ciepło z karty graficznej :) Powiem tyle: wyjątkowa technologia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 ała :) to nastepna generacja "hłodzenia" wodnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Jadę jutro do Praktikera po zapas węża, jak myślicie ile metrów potrzebuję, żeby mobo schłodzić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 wez cala szpule, weza nigdy nie za duzo jak widzisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 'Zrobione samoręcznie' :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 żenada, 6 dych za parnaście centymetrów węża :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 "zamuwienie", "hłodzenie"... Ból, okropny ból. Za 60 pesos mam własnoręcznie zmajstrowany klop, który nie wygląda jak kupa zrobiona do talerza ze spaghetti. Da się, choć wymaga to nieco więcej zachodu niż poskładanie klocków :> 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 cholera, ze ja na to wczesniej nei wpadlem :mur: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) cholera, ze ja na to wczesniej nei wpadlem :mur: :lol: będziesz miał konkurenta :lol: nonono ciekawe, jarognief przeteści twój bloczek i jego bloczek aż ciekawy jestem ktory lepszy :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Edytowane 17 Lutego 2007 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Na razie mi nie odpisuje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 będziesz miał konkurenta :lol: nonono ciekawe, jarognief przeteści twój bloczek i jego bloczek aż ciekawy jestem ktory lepszy :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak nie pozwalam testowac z HM moich blokow to tutaj pozwole!! a co !! (kurde no! ciekaw jestem :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Wlasnie: O co chodzi? :| update ohoho nawet godzine wczensiej byl post w temacie... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...