YooDaa Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam poszukuję programu dzieki któremu połącze film z napisami żeby mógł odtworzyc w swoim dvd.Poniewaz nei obsluguje ono divx z napisami (czy jakoś tak nie znam sie dokładnie na dvd). Prosze o szybką pomoc bo mam ochote obejzec Prisona jak najszybciej. Z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 virtualdub +plugin subtitler. Wychodzi wyśmienicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 http://www.videopedia.pl/index.php?option=...88&Itemid=2 Avirecomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 ja używam programu o nazwie DivXtoDVD. Bardzo prosty w obsłudze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 jest jeszcze avi2dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A to tylko u mnie, czy Wy też macie żółte napisy po użyciu VirtualDub'a? Można to jakoś zmienić? Bo jakoś mi się nie widzą takie kolorowe wyrwigały. I jeszcze jedno. Jak zapisac video, żeby miało ~taki sam rozmiar jak wersja podstawowa. Próbowałem różnych metod kompresji, ale chciałbym po prostu zostawic tak jak było. Da się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A to tylko u mnie, czy Wy też macie żółte napisy po użyciu VirtualDub'a? Można to jakoś zmienić? Bo jakoś mi się nie widzą takie kolorowe wyrwigały.Można - edycja pliku z napisami (ssa) np. za pomocą SubResync. I jeszcze jedno. Jak zapisac video, żeby miało ~taki sam rozmiar jak wersja podstawowa. Próbowałem różnych metod kompresji, ale chciałbym po prostu zostawic tak jak było. Da się?Kompresja dwuprzebiegowa np. za pomocą XviDa. W konfigu XviDa możesz określić rozmiar z dokładnością do 1KB (pole Target size). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ad.1. Wielebne dzięki ;) Ad.2. Jak daję Twopass 2nd to mi wyskakuje błąd, a jak daję Twopass 1st, to nie moge określić wielkości i wychodzi z 350 jakieś 43MB, do tego bez obrazu. Help, enyłan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ad. 2. Najpierw wykonaj pierwszy przebieg (Two pass - 1st pass), a potem drugi. Plik AVI powstały po pierwszym przebiegu możesz skasować bo jest bezużyteczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...