Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dylemat, w najblizszym czasie mam zamiar kupic sobie jakis high endowy odtwarzacz mp3,ale nie wiem ktory sie bardziej opłaca znany IPOD czy mniej znany ale rowie dobry Iaudio X5L. (obydwa pojemnosc 60 GB)

http://sklep.vgm.pl/product_info.php/products_id/7852 IAUDIO

IPOD : http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=9768

Edytowane przez L!z@rD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche nie ten dział, w forum audio jest bardzo dużo o mp3 wszelkiej maści.

A co do tych odtwarzaczy to sam mam teraz x5l tyle że w wersji 30gb,jakość dźwięku w obu odtwarzaczach jest niemal identyczna (czyli według mnie bardzo wysoka), ja na twoim miejscu brałbym iAudio tyle że te słuchawki od kompletu można odrazu wywalić do kosza i zainwestować w coś lepszego, iPod też fajny tyle że mi wogóle sie nie podoba z zewnątrz jego wygląd (w szczególności rysującu się tył), ale to kwestia gustu.

Ps. Tego ipoda na allegro można kupic za ok 1000zł nową sztukę a w tym sklepie co podałes niemal 2k.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno będziesz zadowolony, a i jeszcze zapomniałem napisać o jednym + iAudio porządny akumulator według producenta wytrzymje 35h ja na tyle nie testowałem ale u mnie 24-25h bezproblemu wytrzymał jak poszłem do pracy i zapomniałem go w domu wyłączyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi