Skocz do zawartości
mikan10

Big Tower - Mod - Jak Sie Za To Wziać?

Rekomendowane odpowiedzi

dziwi Cię to jeszcze?

Nie ma to jak sie wymądrzac....i nabijać posty

Aparatu nie mialem....

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zapraszam do komentowania itp...

PS. Jeszcze kilka rzeczy jest w planach...

Edytowane przez mikan10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale gdzie tu coś zmienione w stosunku do kupnej puszki?

A, już widzę, kable pospinane. I jakieś świecidełko dodane, dalibóg, czemu znowu niebieskie?

Powiedz mi, tępemu wieśniakowi bez szkoły, co właściwie zmieniłeś/zmodyfikowałeś/dodałeś/you-name-it?

Aparatu nie mialem....

Może i lepiej byłoby utrzymać ten stan :>

PS. Jeszcze kilka rzeczy jest w planach...

Słoneczko moje, w planach to ja mam dwójkę dzieci, domek z ogródkiem i 95 lat życia w dobrym zdrowiu.
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale gdzie tu coś zmienione w stosunku do kupnej puszki?

A, już widzę, kable pospinane. I jakieś świecidełko dodane, dalibóg, czemu znowu niebieskie?

Powiedz mi, tępemu wieśniakowi bez szkoły, co właściwie zmieniłeś/zmodyfikowałeś/dodałeś/you-name-it?

Może i lepiej byłoby utrzymać ten stan :>

Słoneczko moje, w planach to ja mam dwójkę dzieci, domek z ogródkiem i 95 lat życia w dobrym zdrowiu.

To co widac na zdjeciu: zaszpachlowanie grubych rys, pomalowanie obudowy, wyciecie 5 okrągłych dziur na wentylatory, poszezeniu otworów z przodu do lepszego przewiewu i zamontowania diod, pomalowanie napedów, katody - tyle mi wystarczy...

Dołączona grafika

Edytowane przez mikan10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko 95? :)

To co widac na zdjeciu: zaszpachlowanie grubych rys, pomalowanie obudowy, wyciecie 5 okrągłych dziur na wentylatory, poszezeniu otworów z przodu do lepszego przewiewu i zamontowania diod, pomalowanie napedów, katody - tyle mi wystarczy...

większości tyle wystarczy. Powiem tak.. na kolana mnie nie rzuciłeś więc pokłonów Ci nie oddam. Ot kolejny mod, jeden z wielu. Prawdę mówiąc znudziło mnie już modowanie, przynajmniej na takim poziomie. Się wypaliłem chyba :D, no... chyba żeby wziąć pod uwagę moje nowe zamysły nt moda :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi