Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Khe... Wrocicie do tematu? :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V3ase Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Moze jakieś fotki ?? Bo planów duzo a czynów brak ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Moze jakieś fotki ?? Bo planów duzo a czynów brak ;/ dziwi Cię to jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan10 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) dziwi Cię to jeszcze? Nie ma to jak sie wymądrzac....i nabijać posty Aparatu nie mialem.... Zapraszam do komentowania itp... PS. Jeszcze kilka rzeczy jest w planach... Edytowane 5 Lipca 2007 przez mikan10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) nowa skóra obudowy+katody = nic ciekawego może chociaż środek pomaluj? bo szarzyzna strasznie bije po oczach... Edytowane 5 Lipca 2007 przez simic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Ale gdzie tu coś zmienione w stosunku do kupnej puszki? A, już widzę, kable pospinane. I jakieś świecidełko dodane, dalibóg, czemu znowu niebieskie? Powiedz mi, tępemu wieśniakowi bez szkoły, co właściwie zmieniłeś/zmodyfikowałeś/dodałeś/you-name-it? Aparatu nie mialem....Może i lepiej byłoby utrzymać ten stan :> PS. Jeszcze kilka rzeczy jest w planach...Słoneczko moje, w planach to ja mam dwójkę dzieci, domek z ogródkiem i 95 lat życia w dobrym zdrowiu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan10 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Ale gdzie tu coś zmienione w stosunku do kupnej puszki? A, już widzę, kable pospinane. I jakieś świecidełko dodane, dalibóg, czemu znowu niebieskie? Powiedz mi, tępemu wieśniakowi bez szkoły, co właściwie zmieniłeś/zmodyfikowałeś/dodałeś/you-name-it? Może i lepiej byłoby utrzymać ten stan :> Słoneczko moje, w planach to ja mam dwójkę dzieci, domek z ogródkiem i 95 lat życia w dobrym zdrowiu. To co widac na zdjeciu: zaszpachlowanie grubych rys, pomalowanie obudowy, wyciecie 5 okrągłych dziur na wentylatory, poszezeniu otworów z przodu do lepszego przewiewu i zamontowania diod, pomalowanie napedów, katody - tyle mi wystarczy... Edytowane 5 Lipca 2007 przez mikan10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Słoneczko moje, w planach to ja mam dwójkę dzieci, domek z ogródkiem i 95 lat życia w dobrym zdrowiu.tylko 95? :) To co widac na zdjeciu: zaszpachlowanie grubych rys, pomalowanie obudowy, wyciecie 5 okrągłych dziur na wentylatory, poszezeniu otworów z przodu do lepszego przewiewu i zamontowania diod, pomalowanie napedów, katody - tyle mi wystarczy...większości tyle wystarczy. Powiem tak.. na kolana mnie nie rzuciłeś więc pokłonów Ci nie oddam. Ot kolejny mod, jeden z wielu. Prawdę mówiąc znudziło mnie już modowanie, przynajmniej na takim poziomie. Się wypaliłem chyba :D, no... chyba żeby wziąć pod uwagę moje nowe zamysły nt moda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...