Skocz do zawartości
seba_999

Menu Kontekstowe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam ostatnio problem z menu kontekstowym (chyba o to chodzi, a jak nie to proszę mnie poprawić). Otóż: w trayu siedzi sobie np tlen, chcę na niego kliknąć PPM żeby np zmienić opis, a tu mi się pojawia menu kontekstowe tlena (koniec, ustaw stan opisowy itd) i menu kontekstowe paska zadań :blink: (właściwości, pokaż pulpit itd). Jest to bardzo denerwujące :angry: . Czy można coś z tym zrobić?

Dodam jeszcze, że robiłem skan avastem i ad-adware i jest czysto :blink: . System to Win XP Home SP2 (robię aktualizacje).

PS. Może dla niektórych problem wydaje się błahy, ale proszę mi wierzyć czasem to wyprowadza człowieka z równowagi :angry:

Pozdro

Edytowane przez seba_999

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jakis błąd w tlenie bo tylko z jego ikonkami tak sie robi.

Zapomniałem napisać - nie tylko z ikonką tlenu. Np przy skype też tak robi, speedfan - podobnie... :-|

EDIT: Nie dzieje się to co jakiś czas

Edytowane przez seba_999

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, u mnie tylko tlen. Na pozostałych ikonach dziala dobrze. Mozliwe ze zalezy to od sposobu w jaki program obsługuje traya i jest tak tylko w niektorych.

Albo ja trafiałem w ikonkę tlena, która była obok np speedfana i menu kontekstowe paska zadań przykrywało mi menu tlena :oops:.

Zainstalowałem najnowszą wersję tlena i dalej to samo. No nic. Będzie trzeba zgłosić błąd. Thx SGJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo ja trafiałem w ikonkę tlena, która była obok np speedfana i menu kontekstowe paska zadań przykrywało mi menu tlena :oops:.

Zainstalowałem najnowszą wersję tlena i dalej to samo. No nic. Będzie trzeba zgłosić błąd. Thx SGJ

Od pewnego czasu mam to samo tyle że przy zamykaniu GG, DC++ itp., czasami te okienka menu potrafą nieżle wkurzyć...

Może ktoś namierzył i rozwiązał ten problem?

Edytowane przez Nico26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi