seba_999 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Witam, Mam ostatnio problem z menu kontekstowym (chyba o to chodzi, a jak nie to proszę mnie poprawić). Otóż: w trayu siedzi sobie np tlen, chcę na niego kliknąć PPM żeby np zmienić opis, a tu mi się pojawia menu kontekstowe tlena (koniec, ustaw stan opisowy itd) i menu kontekstowe paska zadań :blink: (właściwości, pokaż pulpit itd). Jest to bardzo denerwujące :angry: . Czy można coś z tym zrobić? Dodam jeszcze, że robiłem skan avastem i ad-adware i jest czysto :blink: . System to Win XP Home SP2 (robię aktualizacje). PS. Może dla niektórych problem wydaje się błahy, ale proszę mi wierzyć czasem to wyprowadza człowieka z równowagi :angry: Pozdro Edytowane 17 Lutego 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 To jest jakis błąd w tlenie bo tylko z jego ikonkami tak sie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) To jest jakis błąd w tlenie bo tylko z jego ikonkami tak sie robi. Zapomniałem napisać - nie tylko z ikonką tlenu. Np przy skype też tak robi, speedfan - podobnie... :-| EDIT: Nie dzieje się to co jakiś czas Edytowane 17 Lutego 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 hmmm, u mnie tylko tlen. Na pozostałych ikonach dziala dobrze. Mozliwe ze zalezy to od sposobu w jaki program obsługuje traya i jest tak tylko w niektorych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 hmmm, u mnie tylko tlen. Na pozostałych ikonach dziala dobrze. Mozliwe ze zalezy to od sposobu w jaki program obsługuje traya i jest tak tylko w niektorych. Albo ja trafiałem w ikonkę tlena, która była obok np speedfana i menu kontekstowe paska zadań przykrywało mi menu tlena :oops:. Zainstalowałem najnowszą wersję tlena i dalej to samo. No nic. Będzie trzeba zgłosić błąd. Thx SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico26 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) Albo ja trafiałem w ikonkę tlena, która była obok np speedfana i menu kontekstowe paska zadań przykrywało mi menu tlena :oops:. Zainstalowałem najnowszą wersję tlena i dalej to samo. No nic. Będzie trzeba zgłosić błąd. Thx SGJ Od pewnego czasu mam to samo tyle że przy zamykaniu GG, DC++ itp., czasami te okienka menu potrafą nieżle wkurzyć... Może ktoś namierzył i rozwiązał ten problem? Edytowane 13 Października 2007 przez Nico26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...