Tasior _ Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 :roll: Cze . Nie wiem czy to moze w tej kategori albo w modfikacyjnej :) Ale sie zapytam probowal moze ktos ze staregho zasilacza AT zrobic prostownik do ladowania aku z samochodow . Czy moze ktos juz cos takiego robil albo mogl mnie nakierowac gdzie cos takiego znalesc ? Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Taki zasilacz się racze nie nadaje bo brakuje odpowiednich napięć. Potrzeba jest około 14V, a tego nie masz w zasilaczu od kompa. No chyba, że pogrzebiesz w bebechach tego zasilacza z lutownicą i regulator wyregulujesz na wyższe napięcie. Także myślę, że chyba jednak nie zrobisz tego, chyba że się zdziwię (bardzo bym chciał) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 kurde nie lepiej kupic normalny a nie kombinowac jak kon pod gore?????? IMHO <zdziwiony> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...