Skocz do zawartości
MaryGave

Mój Komp Za Laptopa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcę sprzedać mojego kompa a za kase z niego kupić laptopa ale nie wiem czy się opłaca mój komp to:

AMD Athlon 64 3000+ socket 754

Epox 8hda5i

GF FX5500 128\128

2x256MB ram ddr

zasilacz codegen 300w

Karta sieciowa WiFi D-link dwl 520+

Karta telewizyjna kworld 7134 + pilot i czujnik icon_smile3.gif

Nagrywarka DVD Lite-On

Katody UV dwie

Dysk mam seagate 160gb i też mam pytanie czy później będe mogł podłączyć pod laptopa jakoś ?

Obudowa jest nowa niezniszczona z okienkiem i możliwością wentylatora

A monitor to jakiś Avacs Selena 775F parametrów nie znam płaski ekran 17"

Na ile to wyceniacie i jakiego byście laptopa wybrali w zamian ja mało co gram w gry więc taka normalna praca: internet,gg, photoshop i słuchanie muzyki a i żebym też mógł oczywiście podłączyć mój wzmacniacz do niego icon_wink2.gif

Edytowane przez MaryGave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....

Dysk mam seagate 160gb i też mam pytanie czy później będe mogł podłączyć pod laptopa jakoś ?

Obudowa jest nowa niezniszczona z okienkiem i możliwością wentylatora

A monitor to jakiś Avacs Selena 775F parametrów nie znam płaski ekran 17"

Na ile to wyceniacie i jakiego byście laptopa wybrali w zamian ja mało co gram w gry więc taka normalna praca: internet,gg, photoshop i słuchanie muzyki a i żebym też mógł oczywiście podłączyć mój wzmacniacz do niego icon_wink2.gif

Ciężko Ci będzie coś złapać za pieniądze ze stacjonarki - może jakiegoś T23 ale to PIII oraz SDRam... Sprzęt, co prawda, niezawodny i trwały! Na 100% posłuży Ci jeszcze dobre pare lat - POLECAM ;) Ale o graniu nie ma mowy... Czas na baterii raczej też nie będzie zachwycający.

Dysk poprzez kieszeń i USB podłączysz ale jest to mało mobilne rozwiązanie.

Petardy to za to nie kupisz , bedziesz musial cos dorzucic. A dysk zawsze mozesz walnac w taka kieszen pod usb.

Jeśli chodzi Ci o fajerwerki to sądze że kupi za to całą torbe :lol2:

Pozdrawiam

Poznaniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi