MaryGave Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Witam chcę sprzedać mojego kompa a za kase z niego kupić laptopa ale nie wiem czy się opłaca mój komp to: AMD Athlon 64 3000+ socket 754 Epox 8hda5i GF FX5500 128\128 2x256MB ram ddr zasilacz codegen 300w Karta sieciowa WiFi D-link dwl 520+ Karta telewizyjna kworld 7134 + pilot i czujnik icon_smile3.gif Nagrywarka DVD Lite-On Katody UV dwie Dysk mam seagate 160gb i też mam pytanie czy później będe mogł podłączyć pod laptopa jakoś ? Obudowa jest nowa niezniszczona z okienkiem i możliwością wentylatora A monitor to jakiś Avacs Selena 775F parametrów nie znam płaski ekran 17" Na ile to wyceniacie i jakiego byście laptopa wybrali w zamian ja mało co gram w gry więc taka normalna praca: internet,gg, photoshop i słuchanie muzyki a i żebym też mógł oczywiście podłączyć mój wzmacniacz do niego icon_wink2.gif Edytowane 17 Lutego 2007 przez MaryGave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Petardy to za to nie kupisz , bedziesz musial cos dorzucic. A dysk zawsze mozesz walnac w taka kieszen pod usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 ceny to na allegro sprawdź, ale zbyt wiele to nie wyciągniesz... Zdziwiłbym się, gdybyś tysiąc z hakiem dostał pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 .... Dysk mam seagate 160gb i też mam pytanie czy później będe mogł podłączyć pod laptopa jakoś ? Obudowa jest nowa niezniszczona z okienkiem i możliwością wentylatora A monitor to jakiś Avacs Selena 775F parametrów nie znam płaski ekran 17" Na ile to wyceniacie i jakiego byście laptopa wybrali w zamian ja mało co gram w gry więc taka normalna praca: internet,gg, photoshop i słuchanie muzyki a i żebym też mógł oczywiście podłączyć mój wzmacniacz do niego icon_wink2.gif Ciężko Ci będzie coś złapać za pieniądze ze stacjonarki - może jakiegoś T23 ale to PIII oraz SDRam... Sprzęt, co prawda, niezawodny i trwały! Na 100% posłuży Ci jeszcze dobre pare lat - POLECAM ;) Ale o graniu nie ma mowy... Czas na baterii raczej też nie będzie zachwycający. Dysk poprzez kieszeń i USB podłączysz ale jest to mało mobilne rozwiązanie. Petardy to za to nie kupisz , bedziesz musial cos dorzucic. A dysk zawsze mozesz walnac w taka kieszen pod usb.Jeśli chodzi Ci o fajerwerki to sądze że kupi za to całą torbe :lol2: Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...