malcik441 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Tak jak w temacie, kiedys jak kupiłem dysk to średni odczyt był ok 55MB, ale po jakimś czasie chyba bedzie z pół roku odczyt spadł do średnio 3MB, Przeinstalowałem Windowsa i jest to samo, SMART OK, tylko w HDTune SMART pokazuje błąd (BE)(unkown attribute). Windows sie szybko wczytuje, wszystko chodzi, Myslałem że to wina taśmy ale na drugiej to samo, w drugim gnieżdzie też, Temp nie przekracza 35'C, Dysk chodzi na SATA I bo tylko tyle mi mobo obsługuje, Co moze być przyczyną tego??? Może ktośmiał podobny problem?? Jest czym sie martwić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodziu Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) 1. jest zworka na dysku? jeśli tak to wiadomo trzeba przestawić na sata1 2. w biosie dma i inne podobne rzeczy poORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ne? 3. ja stawiam na drivery, spróbuj z jakimiś najnowszymi... Edytowane 17 Lutego 2007 przez Kodziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcik441 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Problem rozwiązany: Świeży system, wgrane wszystkie najnowsze stery i jest git tak jak było wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...