jerry25 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 witam !!!!! Mam pytanie do urzytkownikow ktorzy posiadaja PDA jak i rowniez z mapa Polski(Europy). Jestem zainteresowany kupnem PDA ale nie wiem jaki model wybrac, chce przeznaczyc na to ok 2500 zł wloncznie z PDA i mapami Polski i Europy na tych 2-woch mi zalezy moze byc 2 w jednym. Zastanawialem sie na MIO 550, jest troche tego na allegro, ale nie mam pojecia jak to sie zachowuje z mapami? PDA rowniez bede urzywac do codziennego urzytku jako tel., notatnika itp. Rowniez mam pytanie jak sie wgrywa mapy do PDA czy tak samo jak do komputera i to wszystko, czy trzeba jakiego doswiadczenia w tej sprawie? Bede wdzieczny za jakie kolwiek wsakowki w tej sprawie. pozdr. cale Forum i Administratorow, swietna robote tu robicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 NIe zrozum mnie zle, bo moze ktos Ci odpowie, ale duzo wieksza (najwieksza) baze wiedzy znajdziesz na pdaclub.pl. Chlopaki zajmuja sie tylko palmami, maja duze forum, na pewno znajdziesz odpowiedzi. pozdro p.s. Dzieki za docenienie pracy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry25 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 witam dzieki serdeczne za info o stronce, zajrze tam. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 ale chyba na palmtop.pl bedziesz lepiej poinformowany. pdaclub dziwny jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...