Didymos234 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Szukam programu (darmowego!) do konwersji plików .chm do worda albo pdfa. Szperałem kilka godzin na google, ale jedyne co znalazłem to fajne progsy za które trzeba płacić (w wersji trial mają spore ograniczenia, doklejają reklamy nawet). Zna ktoś jakiś dobry soft, którym skonwertuję swoje pliki .chm ? Albo jakiś sposób na pozbycie się reklam z wersji trialowych programów ? B-) Cokolwiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en file ->decompile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en file ->decompile Fajnie, ale wolałbym inne narzędzie, które z jednego pliku .chm nie tworzy (tak jak w moim przypadku) 249 plików html. Wolałbym jednego doca lub pdfa - z oczywistych chyba względów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) niestety chm zawiera głównie pliki html... więc to jest podstawowoa opcja... Możesz następnie poszukac konwertera html na doca... :) Poza tym zwróc uwagę, że chm to taka kupa stron html, jak zatem program ma stworzyć z 249 stron ciąg stron... Ma sie sam domyślić kolejności? (choć to pewnie dało by się zrobić...:) ) Edytowane 18 Lutego 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 niestety chm zawiera głównie pliki html... więc to jest podstawowoa opcja... Możesz następnie poszukac konwertera html na doca... :) Poza tym zwróc uwagę, że chm to taka kupa stron html, jak zatem program ma stworzyć z 249 stron ciąg stron... Ma sie sam domyślić kolejności? (choć to pewnie dało by się zrobić...:) ) Powiem Ci że zdziwiłbyś się jakie możliwości oferuję programy pokroju ABC Amber CHM Converter - który konwertuje .chm na wszystko co tylko możliwe :) Niestety, wersja trialowa wkleja sobie reklamy, a to jest troche uciążliwe. Niestety, nigdzie nie mogłem znaleźć metody pozbycia się tychże reklam :? lub przynajmniej znaleźć jakieoś dobrego, freewarowego zastępnika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 nie dziwię się, bo nie takie rzeczy widziałem... że się tak wyrażę :D... Skoro ten super-duper program potrafi takei rzeczy to zapisz sobie doca... i pousuwaj reklamy.. chyba że chcesz mi powiedzieć, że wstawił reklamy tak iż nawet word ich nie ruszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...