Skocz do zawartości
Gość

Simcity 4

Rekomendowane odpowiedzi

eeee widze ze wam cos cieniko idze w to mi za 2 razem calkiem niezle w to szlo tzeba budowac powoli a nie od razu szpital policja straz itp na poczatek nic nie stawiac potem policej staraz ( najwazniejsze ) i powoli reszte...obcinac budzet ( na poczatku ) mi sie ta gra o wiele bardziej podoba niz SC3 o wiele bardziej realistyczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet w rozdzialce 800x600 jak przesuwam to mi rwie obraz a domki znikaja i sie pojawiaja , znikaja i sie pojawiaja :) dodam ze mam 512 ramu ostre timingi , proc 10,5x171 grafa lightowo podkrecona ogolnie to 7700 pkt w 3Dmarku 2001SE.

Tylko nie mowcie ze sprzet jest za slaby :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

I         I    I       I---------

I         I    I       I

I         I    I       I

I         I    I       I

I         I    I       I

ciekawa czcionka a jak sie nazywa :?: :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde jakis blad sie wdarł :D to mialo byc "NIE" Normalnie cos sie pieprzy bo jak daje zmien to jest normalnie fajnie nie napisane as tak jak daje wyslij to jakies kreski wyskakuja

Ale dziwne ja zrobilem polska wersje i mi normalnie sie zapisuje wgraj jeszcze raz te simcity

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde jakis blad sie wdarł  :D to mialo byc "NIE"  Normalnie cos sie pieprzy bo jak daje zmien to jest normalnie fajnie nie napisane as tak jak daje wyslij to jakies kreski wyskakuja

Ale dziwne ja zrobilem polska wersje i mi normalnie sie zapisuje wgraj jeszcze raz te simcity

wiem jak wziolem cytuj to bylo wyrazne "NIE" :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w sumie kalkulatora to nie masz ;)

a tak poza tym zgadzam sie, ze 1. czesc była the best, w to sie grało godzinami. A pozostałe... jakos dla mnie bez żadnego celu i sensu. Zdecydowanie przedkładam grywalność nad np dobrą grafikę i dźwięk, a tej grze brakuje wlasnie "dopieszczenia" i grywalnosci. Szkoda, bo pomysł nienajgorszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chce sobie kupic sim city 4 ale nie wiem, czy mam szanse pograc...

mam pytanko czy przy moim sprzecie ta gra ruszy, bo wczoraj grałem w singles na wp. pisza ze wymagania to P II 450 MHz, 128 MB Ram, WIN 95/98/XP,.................. Ja mam athlon 900mhz,128 ram, 20gb, nvida GeForce 2 Mx/Mx 400 (32mb), windows xp..........a gra mi co prawda ruszyla ale nie dalo sie grać, na wp pisze ze wymagania sim city sa nastepujace..PIII550 MHz, 96 MB RAM, akcelerator 32 MB, Win9x/ME/XP.............jak myślicie sa szanse...zeby sobie pograć???:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem, będziesz miał biede. Miałem duraka 800, czyli procek tylko nieco słabszy od twojego i w pewnym momęcie gdy miasto rosło (mniej wiecej godzina gry) zacznało szarpać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi