Jacek Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 tez mam patcha i cos sie pliju pod koniec.. ogółem [gluteus maximus] :( :) Gra jest spieprzona!! Albo czegoś nei wiem co jest bardzo wazne w 4000 a nie było tego w 3000 ;) Qrde no!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ja tez juz gram chyba z 10 raz i zakazdym razem brak kasy i tak wkolko , wrrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krolik Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 eeee widze ze wam cos cieniko idze w to mi za 2 razem calkiem niezle w to szlo tzeba budowac powoli a nie od razu szpital policja straz itp na poczatek nic nie stawiac potem policej staraz ( najwazniejsze ) i powoli reszte...obcinac budzet ( na poczatku ) mi sie ta gra o wiele bardziej podoba niz SC3 o wiele bardziej realistyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Nawet w rozdzialce 800x600 jak przesuwam to mi rwie obraz a domki znikaja i sie pojawiaja , znikaja i sie pojawiaja :) dodam ze mam 512 ramu ostre timingi , proc 10,5x171 grafa lightowo podkrecona ogolnie to 7700 pkt w 3Dmarku 2001SE. Tylko nie mowcie ze sprzet jest za slaby :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Moze masz powlaczane AAx4 i anizo x16. Nie ten sprzet do takiego grania :P Jezeli nie to R9000 - tutaj winy bym szukal. Pewnie bedzie patch....za jakis czas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 nie......... ta gra tak chodzi.... u mnie jest to samo......... tak samo u mojego kolegi na athlonie 2000+ i gf3, 512 ddr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 a u mnie nie mialem takich problemow. a karty mam slabsze od was. dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlNDynek Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Czy jest to normalne, że po podmienieniu pliku z angielską wersją językową na jego polską wersję gra nie da się zapisac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 . I I I I--------- I I I I I I I I I I I I--------- I I I I I I I I I I I I--------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 . I I I I--------- I I I I I I I I I I I I--------- I I I I I I I I I I I I--------- ciekawa czcionka a jak sie nazywa :?: :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 kurde jakis blad sie wdarł :D to mialo byc "NIE" Normalnie cos sie pieprzy bo jak daje zmien to jest normalnie fajnie nie napisane as tak jak daje wyslij to jakies kreski wyskakuja Ale dziwne ja zrobilem polska wersje i mi normalnie sie zapisuje wgraj jeszcze raz te simcity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 kurde jakis blad sie wdarł :D to mialo byc "NIE" Normalnie cos sie pieprzy bo jak daje zmien to jest normalnie fajnie nie napisane as tak jak daje wyslij to jakies kreski wyskakuja Ale dziwne ja zrobilem polska wersje i mi normalnie sie zapisuje wgraj jeszcze raz te simcity wiem jak wziolem cytuj to bylo wyrazne "NIE" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Na max detalach 1024 i 32 bit ? .. bo na 1ghz antku , 512 ram i gf4mx dosc mizernie, a wcale nie wyglada jakos niesamowicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mam podobny config do ciebie (dureń 1,2 , 512 DDR i gf4mx 420), w grze max detale i 1024 x 768 i chaczy momentami, tak dość poważnie :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Czyli nie tylko u mnie... ciekawe czy to bardziej zalezy od proca czy grafy :? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Kij go wie ... ja gierke zainstalowałem bo: a) nudziło mi się B) miałem dużo wolnego miejsca c) chciałem sprawdzić jak to wygląda d) chciałem pobawić się w robienie kataklizmów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 z tego co wiem, to seria simcity jest bardzo zle napisana (nawet niezły komputer często ma problemy z "przeżuciem" całej ilości danych), dlatego mysle ze przyczyna nie lezy w twoim sprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 wie ktos skad to sciagnoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 simcity 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 ja bym próbował z kazy; simcity 3 sciagnalem juz dawno temu bez zadnego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Cala seria SimCity jest zle napisana... no moze poza pierwsza czescia w ktora chyba gralem najwiecej z ich wszystkich :P Na moim sprzecie przy full detalach jak sie zbuduje juz wieksze miasto to miejscami komp mi umiera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 no w sumie kalkulatora to nie masz ;) a tak poza tym zgadzam sie, ze 1. czesc była the best, w to sie grało godzinami. A pozostałe... jakos dla mnie bez żadnego celu i sensu. Zdecydowanie przedkładam grywalność nad np dobrą grafikę i dźwięk, a tej grze brakuje wlasnie "dopieszczenia" i grywalnosci. Szkoda, bo pomysł nienajgorszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 przy moim konfiu tez przy wielkim miescie tnie ehhhh ale moze malo ramu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 przy moim konfiu tez przy wielkim miescie tnie ehhhh ale moze malo ramu...Ja mam 1Gb i tej grze ciagle mało! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukash Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 chce sobie kupic sim city 4 ale nie wiem, czy mam szanse pograc... mam pytanko czy przy moim sprzecie ta gra ruszy, bo wczoraj grałem w singles na wp. pisza ze wymagania to P II 450 MHz, 128 MB Ram, WIN 95/98/XP,.................. Ja mam athlon 900mhz,128 ram, 20gb, nvida GeForce 2 Mx/Mx 400 (32mb), windows xp..........a gra mi co prawda ruszyla ale nie dalo sie grać, na wp pisze ze wymagania sim city sa nastepujace..PIII550 MHz, 96 MB RAM, akcelerator 32 MB, Win9x/ME/XP.............jak myślicie sa szanse...zeby sobie pograć???:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Moim zdaniem, będziesz miał biede. Miałem duraka 800, czyli procek tylko nieco słabszy od twojego i w pewnym momęcie gdy miasto rosło (mniej wiecej godzina gry) zacznało szarpać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 128MB ramu to o wiele za mało. Ja miałem kiedyś 256 i też po pewnym czasie się cieło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 z tego co pamietam mialem athlona xp 1600 /256 ddr (266mhz)/gforce mx 400 (64mb) i dalo sie grac ... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 na moim po pewnym czasie zaczelo przycinac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...