Dzidaziom Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Mam 2 kompy w LANie przez router. Na swoim kompie mam na pulpicie "moje miejsca sieciowe" po otwarciu których pokazuje wszystkie pliki które są udostępniane w LANie na kompie moim i brata. Nie da rady wywaliś miejsc sieciowych z pulpitu a zastąpić ich ikonką, po otwarciu której będę widział tylko pliki które są udostępniane na drugim kompie? (Czyli to co teraz muszę robić klikając "wyświetl komputery grupy roboczej" -> nazwa komputera") Najchętniej widziałbym taką ikonkę w "moim komputerze". Pierdół, ale bardzo ułatwiałby mi zycie :) Da radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 PPM na pulpit>własciwosci>pulpit>dostosuj A jak się tworzy skróty w windows to juz pisal nie będe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Umiesz zrobić skrót do folderu ?:) Do It :P Edytowane 18 Lutego 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Fakt, najprostsze rzeczy sa najtrudniejsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...