mongothealien Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 szymon mnie zaraził i postanowiłem sobie takowego sprawić :wink: na początku wyglądał tak: http://tola.allegro.pl/photos/400x300/10/1005/100520/10052002 poniżej macie kilka fotek tego, co udało mi się robić przez kilka wolnych wieczorów ( sorry za jakość ale mój pv tv pak nie daje lepiej rady ): nie miałem hotswapów, więc wykorzystałem niejsce na dyski i fanbusa... w przyszłym tygodniu oddaję budę do lakiernika - ma być czarna. następne prace będzie prowadził pan szklarz. muszę kupić katodę, więc starą budę postanowilem sprzedać... kiedyś wyglądała tak: teraz jest czarna ( akryl ) i nie ma zasiłki i fanbusa, wyjołem też 120 z frontu, dwie 80 zostały ( znów shoty z tv pak :oops: ): proszę jak zwykle o opinie dotyczące prolianta i o oferty zakupu starej budy na email :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 proszę jak zwykle o opinie dotyczące prolianta i o oferty zakupu starej budy na email :wink: Mnie ssie nie podoba. Mimo że buda jest duża wogóle nie zagospodarowałeś miejsca. Ten neon z przodu jest wogóle niepotrzebny. Moim zdaniem to neon powinien tworzyć nastruj a nie oświetlać pokój. np. podświetlać wnętrze kompa albo zbiornik wyrównawczy. Ale to są tylko i wyłącznie moje odczucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 to kilkadziesiąt led'ow i uwierz mi -podświetlony nimi front panel wygląda poprostu super. ledy mają regulację i świecą na 12 lub na 7V bo zwlaszcza w nocy dość mocno dawały mi bo gałach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja mam identycznego prolianta ;] ale moj mod sprowadizl sie do pomalowania na czarno, wrzucenia calego wc do obudowy, wstawieniu wentyla, okna, oswietlenia i to chyba wszystko ;] aha, przod narazie jest kremowy, ale neidlugo kupie podklad i lakier ;] ps. ktos napisal, ze mongothealien nie zafospodarowal calego miejsca.........wioerzcie mi.......ja mam cale wc w budzie i z przedu mam tyle miejsca, ze glowa mala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 daj ejszcze fote srodka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 mam bajzel w kablach i siem fstydzę :roll: jak zrobię porządek to zapodam kilka... byłem przedwczoraj u kumpla, który ma studio tatoo i air brush ( art indian w katowicach ), zgadałem się i po wypłacie nie idę z blachami i panelem do lakiernika samochodowego tylko do "tulipana" :D koleś maluje motocykle air brushem i zapewniał mnie, że nic nie będzie odpryskiwać. zastanawiam się tylko, czy najpierw zrobić dziurę na okno, czy wpierw całość poalować :? zostaje jeszcze tylko kwestia wzoru - nie muszę się ograniczać bo tulipan jest zaje.bisty i zrobi co będę chciał... może w piątek w knajpie coś wymyślę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ofkoz, ze dziura najpierw! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 mongo :-) nic nie wspominales ze znasz tulipana :D. A ile Ci wezmie za te blachy ?? hehe :-). Bo z ta gosciowa bede sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lic za przeproszeniem chyba jeszcze z pol roku :-( ps. to moze mi od razu zrobi dziare za pol ceny? hehehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 za pomalowanie na czarno z 3-4 dychy ( to nie on bedzie robił ), a za brusha - wypiję z nim jakąś flashke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 bardzo milo. podoba mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 za pomalowanie na czarno z 3-4 dychy ( to nie on bedzie robił ), a za brusha - wypiję z nim jakąś flashke ;) mongo na czarno juz mam pomalowane :-). To moge CI postawic drugą flaszke :-) to sobie z nim tesh obalisz :-) i przy okazji moje blachy mu podrzucisz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 za pomalowanie na czarno z 3-4 dychy ( to nie on bedzie robił ), a za brusha - wypiję z nim jakąś flashke ;) mongo na czarno juz mam pomalowane :-). To moge CI postawic drugą flaszke :-) to sobie z nim tesh obalisz :-) i przy okazji moje blachy mu podrzucisz :-) Czy to jest GG sie pytam ? albo inny messenger ? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 eh szacunek dla Ciebie ale mi osobiscie sie nie podoba ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...