Mikelos Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 [OT] wiecie moze gdzie mozna dostac taka czarna "siatke" jak w tym amacroxie w obudowie? nawet nie mam pojecia gdzie tego szukac...[/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 takiej to nie wiem gdzie szukac, ale mozna taka do samochodow ;) http://moto.allegro.pl/18820_siatki.html?o...&view=gtext Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 taka samochodowa wlasnie nie pasuje, idealna by byla wlasnie taka jak w zasilaczu... kurde przeciez jest calkime popularna, ktos musi ja sprzedawac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 po konsultacjach.... odpuszczam temat. Z pewnego żródła... to że zasilacz jest FANLESS nie oznacza, że jest cichy. Potrafią piszczeć, prykać, terkotać i grzeją sie jak cholera. Pozostaje przy moim enermaxie liberty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...