scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no to ja juz nie wiem nic :( kurde tak tego TEAC zachwalacie. kurde albo ASUS za 115zl to w sumie nie wiele wiecej... hmmm. jeszcze sie z tym przespie a jutro kupie naped :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 kup albo teaca MSI,ASUSA,LITE-ON-a,no napewno NIE !LG! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 heh. konkretna odpowiedz :D Nie no teraz to ja juz sie tylko miedzy MSI i TEAC zastanwaiam. Mysle czy jest sens placic 2 razy wiecej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 scibi ale po co ci teac .. tyle ze ma szklana optyke noi jak sie zepsuje po gwarancji to bardziej ci bedzie go szkoda niz microstara a takto za jakis czas i tak bedziesz misial zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 oooo to mnie baaaardzo zadowolilo :D takich odpowiedzi oczekiwalem :D czym one sie wlasciwie roznia i czy sie oplaca przeplacac 2 razy. Teraz wiem ze nie :D WIELKIE TXH!!! to juz jest pewne ze kurde kupuje tego MSI. Acha. Sa moze jakies cdromy dobre ale czarnego koloru?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 tak widzialem z rok temu yamahe :) ale to odpada ... jeszcze raz :D ja wolałbym msi . bo kiedys mialem cdrw teac i tak samo sie zepsula po ponad roku i moglem zupu ugotowac z tego teaca i zalowalem ze nie kupilem czegos tanszego... hehe msi .. i tyle he ja tez musze wymienic i juz wiem ze wymieniam na msi :) coprawda jeszcze keshu nie mam.. ale kupie msi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 MSI to dobry wybór, ja bym brał pod uwage jeszcze napęd Asus-a. Co do Teac-a x52 to według mnie nie wart swej ceny (to już nie te napędy co kiedyś x40 i x32 :) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja kiedys mialem samsunga 48x i mam bardzo dobra opinie o nim ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ASUS 52X w chipie sobie zobacz.... jak nie on to MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 TEACA 52 nie kupuj bo to juz syf tylko 40x nic wiecej tej samej firmy (52 to tak jak lg) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Mam TEACA 52 i nie mam na co narzekać. Jest super. Wcześniej wyprawiłem na tamten świat dwa LG :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...