Graver Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 chodzi mi o wydajne i ciche (a przynajmniej cichsze od tego BOXowego odkurzacza) chłodzenie ;] Co polecacie? linki do allegro/sklepow internetowych mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Scythe Infinity - 169zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) dzieki ;] ciekawe tylko czy ten olbrzym mi do budy wejdzie ;D Edytowane 19 Lutego 2007 przez Damiano69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 dzieki ;] ciekawe tylko czy ten olbrzym mi do budy wejdzie ;DTo nie kupuj klocka tylko Noctuę - będzie BARDZO cicho i wydajnie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MS3 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) To nie kupuj klocka tylko Noctuę - będzie BARDZO cicho i wydajnie :) popieram :-P , nie ma najmniejszego sensu kupowac Infinity... firmy: Thermalright i Noctua robia duzo lepsze produkty (zdecydowanie bardziej przemyslane) ...to nie sztuka zrobic 1kg ceglowke (ostatnio komus nie spodobalo sie okrelenie "kloc"), aby uzyskac wydajnosc. Edytowane 19 Lutego 2007 przez MS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 no to teraz juz sam nie wiem na co się wkoncu zdecydować ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 no to teraz juz sam nie wiem na co się wkoncu zdecydować ;/ Obojętnie na co się zdecydujesz, czy na Noctue czy na Scythe, to i tak bedzie b. wydajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 ale Noctua sporo cichsza ;] ... mam plytke Asusa A8N5X, i wszystkie 4 sloty RAMu zajete i ciekawi mnie czy ten cooler nie bedzie zahaczal o RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MS3 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 ale Noctua sporo cichsza ;] ... mam plytke Asusa A8N5X, i wszystkie 4 sloty RAMu zajete i ciekawi mnie czy ten cooler nie bedzie zahaczal o RAM w przeciwienstwie do np. Ninjy...Noctua nie zaslania slotow na RAM: --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 no to chyba wybor przesądzony ;] Czas wyciszyć i schłodzić kompa jednocześnie ;] dzięki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...