Free Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Kumpel ma problem, a nie wiem jak mu pomóc. Może ktoś z forum będzie znał odpowiedź ;) Komputer po wlaczeniu dzialal, dysk chodzil (bylo slychac) ale monitor byl wygaszony i teraz moje pytanie co to moglo byc ? zalozylem na chwile inna karte poprzepinalem kabel pare resetów i zaskoczył i tera jak zresetuje to dziala normalnie. Tak jakby monitor byl zimny i nie chcial dzialac :| co to moze byc ? Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 a moze jeszcze caly konfig..... moze to byc wina zasilacza, plyty głownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Semp 2800+ Gigabyte Socket A 512DDR Kingston Fortron 400w Takie info dostałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 niech kolega sprawdzi napiecia na tym zasilaczu (miernikiem) i pooglada kondensatory na plycie glownej (spuchniete/wylane). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Takie same objawy występowały także u mnie, przy lekko spuchniętych dwóch kondensatorach. Na wszelki wypadek od razu wymieniłem wszystkie i od tego czasu nie ma problemu. Oczywiście nie znaczy to, że przyczyną nie może być całkiem coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...