piotralek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 <OT> No i zależy czy z tyłu jest flaga bałtyku i wziąć pod uwagę masę słońca.. </OT> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Jak to czytam to :blink: @#$%syntax error ...press play on the tape No co?? Co w tym dziwnego że niektórzy nie mają dziewczyn i im się we łbach przewraca.... Ja nawet nie zadawałem sobie trudu przeccztania tych dyrdymałów - wystarczła mi relacja Pietacha - już złapałem śmiechawę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 No co?? Co w tym dziwnego że niektórzy nie mają dziewczyn i im się we łbach przewraca.... Ja nawet nie zadawałem sobie trudu przeccztania tych dyrdymałów - wystarczła mi relacja Pietacha - już złapałem śmiechawę :lol: Że ktoś ma IQ grubo powyżej średniej to nie znaczy że nie ma czasu na życie, on po prostu rozumie w przeciwieństwie do niektórych co by chcieli mieć dziewczyny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Chodzi ci o napisanie tego w jednym zdaniu? To może tak: Małe czerwone i niebieskie krasnoludki biegają i przenoszą ciepełko wiaderkami, a że czerwone nie są poprawne politycznie to są uwiązane na łańcuszkach do kołeczków :D :lol: B-) Najlepsze uzasadnienie........ nic dodac, nic ujac :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...