Gość adamove Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Pytanie do tych co maja albo sie znaja Czy komus udało sie wystartowac wyżej nic 220HTT, ponoc na tym biosie nie mozna. I druga wada to procesor z właczonym c'n'c nie wstaje po restarcie, mimo podniesienia napiecia na max????? Poza tym płyta całkiem fajna :))))) Edytowane 19 Lutego 2007 przez adamove Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hen123 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Pytanie do tych co maja albo sie znaja Czy komus udało sie wystartowac wyżej nic 220HTT, ponoc na tym biosie nie mozna. I druga wada to procesor z właczonym c'n'c nie wstaje po restarcie, mimo podniesienia napiecia na max????? Poza tym płyta całkiem fajna :))))) tak z windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) wylacz c'n'q w biosie i jak juz to sobie zrob spod windowsa ... a co do biosu, to zmieniasz mnoznik ht? obnizasz taktowanie pamieci? moze procesor domaga sie wiecej V? ;) edit. o kurcze. nie popatrzylem na date tematu :| @hen123 po co go odkopywales? :mur: tak z windy Edytowane 27 Marca 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hen123 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Pytanie do tych co maja albo sie znaja Czy komus udało sie wystartowac wyżej nic 220HTT, ponoc na tym biosie nie mozna. I druga wada to procesor z właczonym c'n'c nie wstaje po restarcie, mimo podniesienia napiecia na max????? Poza tym płyta całkiem fajna :))))) u mnie chodzi 255 mhz san diego 4000+ zegar okolo 3060mhz napiecie 1,39do1.4 v krec clockgen plyta niesamowita za marne pieniadze bios niezbyt dobry mostek polnocny sie grzeje bo integra moze ktos by wymyslil dobry bios aby byl obnizony zegar zintegrowanej grafiki to by dalo plycie niesamowitego kopa nie mam narazie zadnych krzakow z plyta chodzi u mnie dwa miechy grafika od miesiaca galaxy 7600 rajd o od razu na sata 2 4x 250 caviar odpiszcie jak macie taka plytke moze zalozymy temat na jakims forum? u mnie chodzi 255 mhz san diego 4000+ zegar okolo 3060mhz napiecie 1,39do1.4 v krec clockgen plyta niesamowita za marne pieniadze bios niezbyt dobry mostek polnocny sie grzeje bo integra moze ktos by wymyslil dobry bios aby byl obnizony zegar zintegrowanej grafiki to by dalo plycie niesamowitego kopa nie mam narazie zadnych krzakow z plyta chodzi u mnie dwa miechy grafika od miesiaca galaxy 7600 rajd o od razu na sata 2 4x 250 caviar odpiszcie jak macie taka plytke moze zalozymy temat na jakims forum? c'n'q nie ma znaczenia i zadne kombinacje w biosie bo on sie nadaje tylko do poprawnego wystartowania kompa zadne oc max z biosa to220 ht i juz jest nie tak . najlepiej nic w biosie nie ruszac i dopiero z windy. mam najnowsze sterowniki i nie ma krzakow cyrk sie zaczyna dopiero od 255ht wydaje mi sie ze to brak v na nb a temat odgrzebalem bo nikt nie pisze na temat tej plyty a nie jest zla alternatywa na s939 .przydalby sie oc bios ktory pozwolilby na pare fajnych rzeczy.np zmiana napiecia nb obnizenie taktowania do min zintegrowanej grafiki bo tam jest0.9 mikrona a temperatura u mnie to 47-52 stopnie przy arktic silver 5.jak ktos wie do kogo albo gdzie sie zwrocic o oc bios to niech podpowie bo jestem laickiem nie znam angielskiego i sam nie stworze biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 A jakie max HTT wyciskacie na tej płycie (mnożnik procka na 4x)? Bo 255MHz to nic ekstra na GF6100/6150. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...