bekala Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam od 5 dni testuje zasilacz jak w temacie i wydaje mi sie on troche za glosny spac sie nie da jest to najglosniejszy elemet mojego kompa a wieja w budzie 3 wiatraki 120, zatrzymywalem na twardo wiatrak i bloga cisza Czy cos jest nie tak czy poprostu jest to normalne bo po opiniach ludzi na forum zasilacz mial byc cichy Wymienil bym w nim wiatrak ale nie chce stracic gwarancji zaproponujcie cos co z nim zrobic moze sprzedac i kupic cos cichszego, tylko ze co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 To masz coś uszkodzone w zasilaczu, P3 są z reguły ciche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekala Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 moze kontroler obrotow bo w sumie pod obciazeniem glosnosc ta sama ehhh znow bede czekal miesiac na zasilke no i ciekawe jak bedzie z serwisem w komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 mam taki zasilacz. Nie słyszę go :) Wiatrak się kręci cicho i wolno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smirnof81 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Potwierdzam opinie poprzednika. Zasiłka cichutka nawet pod pełnym obciążeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 kupilem te zasilke w angela i sprzedawca zapewnial ze jest cichutenka, wiec musi taka byc (jeszcze nie zdazylem podlaczyc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...