Szymon Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 WitaM! Mam kumpla ktory ma jedna partycje FAT32 na niej win98 (ale nie SE) i druga (wieksza)zrobiona na NTFS. I teraz pytanie czy da sie ta NTFS zamienic na fat32 bez utraty danych??? 8O ps. polecilem mu PArtition Magic ale nie wiem czy ten program jest w stanie to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 partition magic (7.0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 partition magic tyle że v8, z 7 miałem problemy ale i 8 też ma. lepiej przenieść gdzieś dane i zrobić fat32 na nowo niż kombinować. ja już tak raz straciłem trochę (20 giga muzy - ładne mi to trochę :? ) danych, więc teraz zawsze albo robie kopie albo zostawiam jak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 problemy ma? no to kijowo ja pamietam ze v4 miala problemy z dyskami >=10GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Partition Magic v8 i go do roboty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja ostatnio tak robilem - PQ magic v8 - i .... stracilem 18 GB Mp3 :cry: Wszystkie zbiory co je gromadzilem przez 3 lata :cry: Zapuscilem odzyskiwanie danych - ale i tak 3 GB muzy poszlo w cholere Lepiej zgraj dane na inne nosniki - a jak nie mozesz zrobic - to zapusc sobie programik NTFS dla Win98 bedziesz mogl odczytywac pod 98 dane z partycji NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 pm 8 i troszke czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 było o tym, ale przypominając: NIE DA SIE PRZEKONWERTOWAĆ NTFS'A NA FATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 da sie ;) format.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 tylko formatem!! Jeżeli chesz z fat32 na ntfs to jeszcze da, ale lepiej sformatoweać na ntfs (gdzies była taka rada.. :)) A wy jak .. ;) powtrzacie to ze sie niby konwertuje na fata :/ Moze i PM 8 mas taką funkcję :/ ale tego nei wiem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 PartitionMagic 8. Uważaj tylko na polskie nazwy plików, bo perzy konwersji NTFS=>FAT32 troche się pier***ą. Ale na szczęście nie giną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Zrób ghosta partycji , i spróbuj partition'em . Sam jestem ciekaw jak ci wyjdzie (ostatnio miałem podobny problem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja tak robilem i nie dosc ze robilem w obie storny czyli z ntfs to fat32 i z fata 32 do ntfa to i tak nic sie nie stalo z danymi .All jak zmienilem winde xp na ktorej konwertowalen na 98 to sie ta partycja zaczela dupic a pod xp dzialala dobrze .jak wejdziesz do folderu z pm to masz 2 exeki do nt i do 98/me i to chyba inaczej troche dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackson Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 PartMagic do wersij 7 nie mial mozliwosci skonwertowania NTFS => FAT32, FAT32 => NTFS nie ma problemu Jesli PM8 posiada taka funkcje to panowie z PowerQuest sa naprawde niezli :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Po co kombinować!!! Nie prościej sformatować??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackson Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Po co kombinować!!! Nie prościej sformatować???jesli ma sie duzego twardziela, albo drugi dysk, to jasne ze prosciej, ale jesli nie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Mozna Jest kilka drog to takiej konwersji Ale nie zrobisz tego pod Win98 Najlepszy soft do tego to Partition Magic 8.0 firmy PowerQuest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...