rgomez Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam.Czy pamięć może powodować iż komputer nie chce się odpalić? Mam ecsa na nforce 3 s.939+2x256 goodram i same problemy.Komputer raz sie odpali a 3 razy nie, próbowałem z dwoma kośćmi i z jedną.Czy pamięć ram może mieć taki wpływ na kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Dzięki za odpowiedż.Jeszcze jedno-czy zmiana biosu może pomóc czy nie warto się bawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 aktualizacja nie zaszkodzi poza tym podaj jaki masz tam zasilacz (w sigu masz platforme na sA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Więc zmianie uległy-płyta s.939 nforce3 ecs , procesor athlon 64 san diego 3700 i chłodzenie.Reszta bez zmian.Zasiłka moim (i nie tylko moim)zdaniem wystarczająca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 15A na lini 12V to nie rewelacja. odlacz napedy optyczne i wyjmij jedna kostke, sprawdz jak sie wtedy zachowuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Próbowałem wszystkiego-nawet płyta w serwisie była.Powiedzieli ze sprawna.Uruchamiałem z samą grafą, z jedna pamiatką, z dwoma ,w obudowie i bez.i zawsze jest tak samo -komp się uruchamia a po paru wylączeniach i włączeniach już nie startuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 pozycz od kogos inne kosci pamieci i posprawdzaj bo moze sie gryzc, ja sam kupilem kingstona ostanio i musialem z qmplem sie na twinmmosa zamienic mialem identyczne objawy a obie kosci sprawne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 będę próbował.Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Dzięki za odpowiedż.Jeszcze jedno-czy zmiana biosu może pomóc czy nie warto się bawić?Może ale najlepiej zmienić płytę :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Może ale najlepiej zmienić płytę :-PPłyta jest nowa, do samej firmy nic nie mam-używam ecs k7s5a pare lat i zero problemów.Chciałem płyty na s.939 i agp a wyboru dużego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...