kuebk Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Mianowicie potrzebuje pomocy w wyborze routera do podzielenia NEO prawdopodobnie bedzie to 6mbit, ewentualnie 2mbit. I teraz chcialbym to podzielic na 4 kompy kablem + WiFi zeby miec rowniez neta na psp i ewentualnie na przyszlym laptopie. Oprocz tego potrzebowalbym zeby router ten mial funkcje ktora pozwolilaby mi podzielic na sztywno lacze, tzn dla kazdego 1/4 down i up. Niestety nie znam sie wystarczajaco na tym i dlatego prosze was o pomoc. ;) Dziekuje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 WRT54GL + alternatywny soft + skrypcik iptables Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 WRT54GL + alternatywny soft + skrypcik iptables Zapomnialem dopisac ze chcialbym cos z zintegrowanym modemem. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Jest Pentagram http://allegro.pl/item167687668_pentagram_...2_11g_plus.html , jednak ciężko powiedzieć jak sobie radzi w praniu. Możesz się poświęcić i przetestować :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) jabym bral tak jak pisze PartyBOY wrt54gl + cellpipe za 80 pln z allegro Edytowane 21 Lutego 2007 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) albo Cellpipe za 40zł B-) WRT54GL już jedzie - kupiony za 175 - myślę że NEO będzie hulało POPIERAM przedpiśców - WRT54GL + niezawodny cellpipe, czytałem że pentagram zatyka się ruchem P2P po kilku dniach. ============ Mam pytanie jaka jest max prędkość modemu Cellpipe 20A-GX??? bo gdzieś wyczytałem że max 2.3 Mbps - to by wykluczało użycie go do NEO 6Mbps - poprawcie mnie jeśli się mylę. TUTAJ podane są informacje Maksymalne prędkości transmisji (asymetryczne): 8 Mbps (downstream), 1 Mbps upstream (G.dmt), 1.5 Mbps (downstream), 512 Kbps upstream (G.lite) Edytowane 8 Marca 2007 przez malkovich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...