=KzK= Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 witam wymieniłem płytę główną na asusa a8v-x chipset Via na starej płycie nforce3 miałem problemy z freezami lecz nowa płyta problemów nie rozwiązała jest jeszcze gorzej komputer się odrazu zawiesza gdy sie uruchamia system lub chwile po (xp sp2) po odinstalowaniu sterów od grafy jest ok na starej karcie gf4mx ze sterownikami wszystko cacy ściągnąłem nowy bios nowe sterowniki od płyty to samo grafika 6800gs zasilacz Tagan450w wszystko sprawdzane u znajomego wygląda że jest ok co może powodować ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 sterowniki do via masz zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KzK= Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Wszystko co niezbędne mam zainstalowane obecnie pożyczyłem od znajomego grafikę gf4 ti a on używa mojej i niema z nią żadnych problemów czy mimo tego karta może być uszkodzona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek1313 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 spróbuj postawić system, a potem wgrywaj sterowniki po kolei, na końcu sterowniki do Nforce 3. Właśnie przed chwilą przechodziłem coś podobnego na płycie MSI k9n. Postawiłem nową Windę, potem po kolei sterowniki - w tym oryginalne z CD dołączonej do płyty głównej, po zrestartowaniu system za pierwszym razem zresetował się po pokazaniu pulpitu, i tak w kółko. Myślałem, że zasilacz nie wyrabia, albo grafika uszkodzona, postawiłęm system od nowa, wgrałem wszystkie sterowniki oprócz tych od MSI, i system startuje- sprawdzone kilkanaście razy pod rząd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 =KzK= jaki masz zasialcz? moj brat mial to samo, karta wchodzila w jakis "inny" tryb i wtedy bylo ok ale mialo o polowe mniej swoich mozliwosci, zmienil zasilacz na tagana 380 z tracera i teraz smiga az milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 tagan450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...