Mission123 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam. Mam kartę XFX GF 6600GT i ostatniego czasu nie mogę z nią włączyć komputera (mam na szczęście zintegrowaną kartę z płytą główną :)). Otóż jak włączam z nią kompa to jest tak jakby ktoś zapalił światło i za ułamek sekundy zgasił (przez dosłownie pół sekundy wszystko zaczyna pracować i koniec). Pasta na karcie nie wyglądała zbyt zadowalająca (przypominała raczej zaschłą śmietanę :)) więc ją zmyłem i spróbowałem jeszcze raz ale było to samo. I moje pytanie, czy to że karta nie działa zależy od tej pasy czy może raczej od czegoś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Pewnie od czegos innego ;) sama od siebie padla czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Właśnie nie wiem, nigdy jej nie podkręcałem, chłodzenie działało doskonale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Sprawdź na innym kompie, proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Jaki zasilacz posiadasz?? Może występuje jakiś konflikt z płyta główną....dlatego zobacz co powie na innym kompie ;] Edytowane 21 Lutego 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Zasilacz jakiś beznadziejny (350wat za 59zł) i zobaczę co sie da zrobić. Na razie nikt z moich kumpli nie posiada PCI-E także jest mały problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...