palantunio Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Podczas instalowania CODa 2 komp sie zawiesił, zresetowałem go. Niby wszystko było w porządku więc zacząłem jeszcze raz instalować grę. Niestety podczas instalacji ponownie się zawiesił i po resecie juz nie wstał. Jest wykrywany w biosie ale w windowsie juz nie. :blink: Co z tym zrobić? Nie chcę stracić danych z dysku. :/ Edytowane 22 Lutego 2007 przez palantunio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 w menadzerze urzadzen go nie ma? w zarzadzaniu dyskami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 zrestartuj bios, przepnij dysk na inne zlacze, zmien kable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Klasyczny objaw bad sectorów, chckdsk albo od razu HDD Regenerator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 od razu hdd regenerator, koniecznie nie checkdisk. Checkdisk nadpisuje uszkodzone pliki i łatwo w ten sposób stracić system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Gra była instalowana u kolegi bo to jego dysk. Teraz mam go u siebie. Podłączałem go na różne sposoby, taśma jest na pewno dobra. Powinno go chociaż wykrywać. Może jestem przedrażliwiony ale on wydaje jakieś dziwne odgłosy. Takie pykanie Edytowane 22 Lutego 2007 przez palantunio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Pewnie podczas drogi dom kolegi->twój dom uległ uszkodzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Raczej nie. Tzn. w biosie go widać w windowsie juz nie. Edytowane 22 Lutego 2007 przez palantunio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...