Tomasz76 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Witam obecnie mam asusa 6800GT czyli 300/700@425/845 obecnie żadna rewelacja. Noszę się z zamiarem zmiany grafy i biorąc siły na zamiary (oczywiście finanse) wybór padł na te karty. Ale nie wiem co tak naprawdę wybrać pod AGP bo takie złacze posiadam i nie zamierzam na razie tego zmieniać. Moze jakieś inne rady ? wszelkie propozycje mile widziane. Z góry przepraszam moderatorów, przez pomyłkę napisałem temat nie w tym dziale co trzeba, będę wdzięczny gdy ktoś go przeniesie tam gdzie trzeba. chciałem usunąć i napisać gdzie trzeba ale nie wiem jak. Edytowane 21 Lutego 2007 przez Tomasz76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Nie odczujesz zbyt dużej róznicy. Dozbieraj więcej kasy i ogólny i zrób remont. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 X1650 pro dobra karta, ale ja bym wziął 7600gt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz76 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) "Nie odczujesz zbyt dużej róznicy. Dozbieraj więcej kasy i ogólny i zrób remont." no nie jestem do końca przekonany, bo , 7600GT co prawda ma 12 potoków ale jest wyżej taktowana od mojego asusa , rdzeń wyzej o 155MHZ a pamięc o 635MHZ to dużo a dochodzi jeszcze O/C. gdybym sprzedał moja to nie dołozyłbym dużo do nowej. O dozbieraniu kasy i zmianie na PCI nie ma mowy,w tym roku za duzy koszt. wklejam test wydajności kart 7600GT ładnie stoi w tym zestawieniu. Edytowane 21 Lutego 2007 przez Tomasz76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zobacz na róznice pomiędzy 7600gt i 6800gt i sam odpowiedz sobie na pytanie czy sie opłaca a dochodzi jeszcze O/C.hehe :lol2: 76gt nie kręci się za dobrze na pci-e a to jest agp :) Jak już napisałem wcześniej nic nie zmieniaj i odkładaj kase na nowego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 do kręcenia się dobre jest 7600GS, ale po dołożeniu paru groszy do ceny niektórych 7600GT można wyrwać 7900GS (tańsze modele, nie znaczy gorsze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 ten twoj g6800 to chyba nie GT, niziutkie ma takty jest on chociaz 256bitowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...