Gość Bio Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Ostatnio zauważyłem że mam lekki ciąg do mini bike'ów :] zacząłem powoli zbierać na to małe cuś i chciałbym zapytać: 1. ktoś ma coś takiego? 2. ile to pali? 3. jak się na tym jeździ? 4. w marę wytrzymałe toto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 ja nie mam, ale kiedyś jeździłem kolegi "ścigantem" i crossem. Cross jest fajniejszy bo ma zawieszenie ruchome a sportowy nie ma, silniki w tym i w tym takie same zapalasz jak kosiarke :), gasisz guziekiem przy kierownicy. Motorki mają hamulce tarczowe podobne do tych z rowerów... jak na takie małe coś to jeżdżą bardzo szybko. Niestety nie wiem jak z awaryjnością bo znajomy sprzedał je po paru tygodniach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 hmmm czyli w sumie lepiej by crossa wziąźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qes Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Jeśli moge spytać, to ile takie cuś kosztuje? Edytowane 21 Lutego 2007 przez Qes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Jeśli moge spytać, to ile takie cóś kosztuje? http://allegro.pl Wpisz mini bike... Trochę samodzielności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Też byłem napolony żeby sobie mini kupić, ale jak przeczytałem jakie to awaryjne dałem sobie spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Dokładnie, nie opłaca się. Albo trafisz na egzemplarz który Ci się rozpadnie po dwu tygodniach, albo na taki co po dwu miesiącach ;) Też chciałem takie cosik kupić ale zrezygnowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Hmm.. Też mnie ciągnie do tego. Wprawdzie bardziej mnie ciągnie do prawdziwych, ale to mogłoby dla mnie oznaczać szybką i bolesną śmierć, więc pozostaję przy tych wolniejszych. Np taki bardzo mi się podoba: http://allegro.pl/item166680963_mini_pocke...est_model_.html Z tego co widzę, to są nówki, więc z całym szacunkiem dla wszystkich powyżej, ale w psucie się po 2 tygodniach czy nawet 2 miesiącach, to nie uwierzę. Szczególnie, że nie wyglądają jak produkowane u pana Zbycha w szopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Tu powinno byc trochę sprawdzonych informacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Jezdzilem w wakacje takim czyms. Przyznam ze swietna sprawa, ma naprawde fajna dynamike i przy mojej masie ciala (50kg) mialem Vmax 64km/h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 hmmm... widzę ze jak uzbieram kesza to będę musiał sobie dokręcić takie cylindry na tylne koło jak w bmx'ach :] huh wheelie xD (tak btw - szybka odpowiedź is not working u mnie - firefox 2.0.0.2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamiroma4 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Mam zamiar kupić crosa mini bike.Co najczesciej jest awaryjnego w tych motorkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Silnik :P Przynajmniej mojemu kumplowi i znajomemu padły serca.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 po ilu km? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 po ilu km?Po kilku.. ostrych piłowaniach w trudnym terenie, tzn po nieodpowiednim względem przeznaczenia użytkowaniu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 tja... bo trzeba przez 5 baków dotrzeć silnik... nie jeździć full speedem... potem to już możesz zapylać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 tja... bo trzeba przez 5 baków dotrzeć silnik... nie jeździć full speedem... potem to już możesz zapylać...Bak starcza na około 20km miesci sie tam jedne litr benzyny. Dynamika wydaje sie dosc duza bo jedziemy na czyms co jest bardzo nisko przy ziemi jednek starcie ze skuterem pokazało jaki to wolny pojazd. V max koło 55km/h, bardzo ciezko sie to odpala jak ktos nie ma wprawy to nawet 30 minut moze mu to zajac, hamulce sa do kitu Ogólnie to chinski tandetny sprzet i wszystko sie sypie, nie radze tego kupowac Jescze taki pytanie, jaki jest twoj wzrost? Jakies pytania to smiało pytaj moj brat miał ten sprzet i kilka razy na tym jechałem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A tu taki filmiczek.. To byl mini bike Honda więc nie jakieś tam chińskie http://www.youtube.com/watch?v=amGNeC69Fbc WRR dym nie chciał iść ;] Zeby spalić tą laczke to trzeba troche czasu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A tu taki filmiczek.. To byl mini bike Honda więc nie jakieś tam chińskie http://www.youtube.com/watch?v=amGNeC69Fbc WRR dym nie chciał iść ;] Zeby spalić tą laczke to trzeba troche czasu xDOd kiedy Honda robi pocket bike? jak znam życie będzie dokładnie tak jak ze skuterami czyli silnik NA LICENCJI hondy, mowiac po naszemu - jedno wielkie, nic nie warte gowno, montowane seryjnie w chinskich wynalazkach typu Quest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ino lepsze to niż chińskie.. Wiem że miał mocnego kopa. Ale moje nogi były baaardzo blisko ziemi i troche nie pewnie na tym jechalem xD na jedno stawia też dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max332 biker Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Ostatnio zauważyłem że mam lekki ciąg do mini bike'ów :] zacząłem powoli zbierać na to małe cuś i chciałbym zapytać: 1. ktoś ma coś takiego? 2. ile to pali? 3. jak się na tym jeździ? 4. w marę wytrzymałe toto? ja mam mini bike jak pierwszy raz jechałem to sie wywaliłem:D ale jak sie nauczyłem to jechałem 50km na godz. pali to 1l na kilosa jezdzi sie na tym fajnie wytrzymały i silny mój jest po lekkim tiuningu bo se licznik dałem od ymachy:D duzy ale widać prendkośc polecam!!!!!!!!!! ja bym kupił na twoim miejscu:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Gratuluje! Trzeba było poczekać trochę. Za parę dni mienie ROK od napisania tamtego posta. Na pewno ta osoba ma dylemat od roku. Co prawda jestem za odkopywaniem starych tematów, ale z głową..... Teraz tylko pytanie czy raportować takie tematy, czy nie? Edytowane 19 Lutego 2008 przez KrOOliK89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 ja tez chce to kupic ale moi rodzice nie sa przekonani,a wiec jak ich przekonac? z gory dzieki za odpowiedz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 ja tez chce to kupic ale moi rodzice nie sa przekonani,a wiec jak ich przekonac? z gory dzieki za odpowiedz :wink: może zarobić? wiesz ja chce mieć dom z basenem i stado panienek- jak przekonać rodziców żeby mi kupili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 stado panienek- jak przekonać rodziców żeby mi kupili? Handel ludzmi u nas aktualnie jest zabroniony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) ja tez chce to kupic ale moi rodzice nie sa przekonani,a wiec jak ich przekonac? z gory dzieki za odpowiedz :wink: Napisz do BRAVO. Tam na to pytanie napewno Ci odpowiedza. Pozdro P.S. Jak sie odezwa, to powiedz nam co zaproponowali. Edytowane 23 Maja 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Handel ludzmi u nas aktualnie jest zabroniony... Zawsze moze zmienic miejsce zamieszkania na takie gdzie posiadanie kilku zon jest rzecza normalna ;) a z domu i basenu wcale nie trzeba tam razygnowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 ja tez chce to kupic ale moi rodzice nie sa przekonani,a wiec jak ich przekonac? z gory dzieki za odpowiedz :wink: Sposobów jest kilka: -> siadasz w wannie z suszarką i trzymając przycisk na guziku mówisz : albo minibajk albo ja -> pakujesz się, stajesz przy drzwiach i mówisz : albo minibajk albo ja (gorzej jak powiedzącoś w stylu klucze zostaw pod wycieraczką :lol2:) resztę sobie wymyśl, a przy okazji przekonasz się czy jesteś kochany A na poważnie - rusz dupę i do roboty, wakacje idą Napisz do BRAVO. Tam na to pytanie napewno Ci odpowiedza. Nom, Gosia Andrzejewicz :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...