1214es Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 witam, zakupiłem toshibe Tecre S3 z systemem Windows Media Center który niestety przestał działać ! Mam oryginalnego windowsa lecz w zaden sposób nie daje sie uruchomić / zainstalować podczas boot brak sterownika do kontrolera SATA/Raid. na stronie producenta jest tylko sterownik Raid i to wszystko, :mur: proszę o pomoc gdzie mam znależć stery do kontrolera SATA model HDD w tym laptopie to: MK1032GSX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Przeciez daja recovery cd do laptopa. Czemu nie walniesz odrazu clona systemu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 to nei kobtroler tyklko model hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...