panish Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Witam. Mój problem przedstawia się następująco. Przy włączaniu programu do edycji tekstu (StarOffice 6.0 Dokument Tekstowy, Notatnik itp.) pojawia się następujący komunikat: Udało mi się ustalić :lol: , że jest to jakoś powiązane z niemożliwością drukowania jakichkolwiek dokumentów. StarOffice widzi drukarki, jednak nie da się zatwierdzić drukowania, zaś Notatnik w ogóle ich nie wykrywa, zaś przy próbie dodania wyskakuje błąd. Poniżej znajdują się zrzuty. StarOffice <- - -> Notatnik Więc czy ktoś z Was ma może pojęcie co zrobić aby przywrócić możliwość drukowania? Komputer na którym występuje błąd nie jest niestety mój, więc nie znam jego przyczyny. Dodam tylko, że przegooglowałem chyba pół internetu w poszukiwaniu odpowiedzi i nic nie mogłem znaleźć (występowały już problemy z Spooler Subsystem App, jednak były one inne od mojego). System operacyjny to Windows XP Home z dodatkiem SP1. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam. Edytowane 22 Lutego 2007 przez panish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Usługi powłączane :> ? Log ostrzeżeń czy są jakieś błędy :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panish Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Wszystko już ok - znalazłem odp. na ten problem. :) Pomogło polecenie "SFC /SCANNOW" w Uruchom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...