Yossarian Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no comments :( ja tam tego wiecej nie kupie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 z tego co sie orentuje PEPSI zawiera o wiele wiecej kwasu ortofosforowego, dlatego wole spozywac Coca-Cole. Pozatym jest miej slodka i ma fajniejsza butle.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 LOL !!! buhahahaha... imho to votomontash !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ale wole CocaCole ghyhyhyh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A ja jednak wole pepsi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 coca cola Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Heh Coca Cola to idealny odrdzewiacz. A Pepsi mi nie wchodzi wiec pozostaje Coca Cola albo MD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Polo Kokta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 a wiecie z czego robi sie hot-dog'i? :D hehe z parowek, a z czego parowki? :lol: hyyh to jest duzzzo bardziej gowniane :P a co do coca coli i pepsi to jedna szklanka wypłukuje z organizmu wapń na 3dni ;) wiec nie pije jej dużo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 e tam co wy gadacie wole PIWO :D :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 e tam co wy gadacie wole PIWO :D :mrgreen:No właśnie. Masz racje - piwo przecież nieszkodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 i tansze od jakiejs tam PEPZI czy KOKA KOLI <zawstydzony> :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Zależy jakie piVo :mrgreen: :lol: :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 zywiec - okocim czarny - HAJNEKEN - no co jeszcze carlsberg i czeskie niektore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 W jednej szklance Coli jest 11 8O kostek cukru. Ja też wolę piwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 i tak pepsi twist rules 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A ja powiem ze pepsi blue rulezzz Zawsze chcialem sprobowac jak smakuje plyn do spryskiwaczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Kiedyś użyłem coli jako środka do przetkania kibla i bardzo dobrze się spisała :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 To jak ktoś lubi słodkie, to niech sobie pije Karmi- prawie tak samo smakuje jak Coca-Cola, ale jest leprze :) "Z resztą co wy wiecie o Karmi" :D Ja Coca-Coli/Pepsi nie piłem od daaawna - strasznie słodkie, a ostatnio nawet herbaty nie słodzę :) A co do piwka- MAGNAT RULEZ FOREVER :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 PS- Wino też jest dobre, bo jest dobre i tanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Patrz podpis I wszystko jasne :) Coca-Cola rulez miedzy innymi ja lubie bo w latach powstania zawierala znikoma dawke Kokainy (napoj odswiezajacy) zastapiona (bodaj w 1906) przez kofeine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 PS- Wino też jest dobre, bo jest dobre i tanie :DWinko RULEZZZZ najlepszniejsze jest domowej roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no dokladnie winko - i jakas kobieta i jest wieczor mily :D haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 hyh...ja teraz pije tylko cole ;-) w ogromnych ilosciach. Kiedys pepsi a jakos sie zlozylo ze w tym samym czasie kiedy zaczalem pic cole kumpel sprzedal mi historie ze pepsi kiedys w USA byla napojem dla plebs`u i czarnuchów a cola....sami wiecie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 :arrow: zdjecie - :) :D :) wole i pije Coca-Cole (nawet sie zrymowalo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 jestem uzalezniony od 4 lat od coca coli - ojciec codziennie mi kupuje 2L ale nic mi nie jest - i nie utylem od tego , skoro mowicie ze w 1 szklance jest 11 kostek cukru pozatym coca-cola jest lepsza od kawy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Proponuje wam zrobic sobie test wlejcie do szkalnek Pepsi i Cole i wrzuccie do nich po kawałku surowego mięsa zostawcie to na 2-3 dni a potem zobaczcie co zostało, można też wrzucić do nich zardzewiałe śrubki efekt murowany jedno i drugie jest doskonałe do takich zastosowań :) Ale i tak PEPSI RULEZZZZZ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Tylko PEPSI Pamietam te czasy ze skreconymi butelkami, a te aromat-jak narkotyk :D PS W szklanych butelkach lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 A ja wole sprita. Albo jakiegos browara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Eeee tam, zostańmy przy 0.5l ;-) a tak w ogóle cola jest bleee, i pepsi też. Za parę dni idziemy z klasą do fabryki Coli. Zobacze jakie są tam świństwa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...