stasimon Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 witam pytanko, ktory procek w lapku lepszy Pentium 4 M 2GHz (w Compaq EVO N610c) czy 1,6 Centrino (w Dell D600)? lapek ma byc do wszystkiego poza grami (czasami jakies tam najstarsze, ktore odpala sie na kazdym lapku) mam doradzic kolezance w kupnie uzywanca w Anglii, przegladalismy dlugo e-bay i wybor miedzy 2 lapkami: Compaq N610c - http://cgi.ebay.co.uk/Compaq-EVO-N610c-2GH...1QQcmdZViewItem Dell D600 - http://cgi.ebay.co.uk/Dell-D600-1-6GHz-256...oQQcmdZViewItem i mam problem co do procesora i ogolnie ktory lepszy jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Lepszy Centrino. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Centrino?!?!? A co to za procesor? Słyszałem o takich platformach, ale pierwszy raz na oczy widzę taki procek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Centrino?!?!? A co to za procesor? Słyszałem o takich platformach, ale pierwszy raz na oczy widzę taki procek.co sie czepiasz, przeciez wiadomo, ze jak centrino to pentium M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) co sie czepiasz, przeciez wiadomo, ze jak centrino to pentium MŻarty chyba sobie robicie :) Poczytajcie sobie najpierw o centrino a później pogadamy. Szczególnie polecam wątek o Napa. Edytowane 22 Lutego 2007 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati-bmw Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Kup sobie najlepiej jakiegoś laptopa della,acera,albo ibm z technologią centrino duo najlepiej jakiegoś intela Core Duo.Pojedż se do najbliższego media marktu i kup se naprzykład acera www.mediamarkt.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Centrino?!?!? A co to za procesor? Słyszałem o takich platformach, ale pierwszy raz na oczy widzę taki procek. A czy ja w ogóle napisałem, że mówię o procku? To nawet błąd nie jest. <_< Zresztą- lepiej napisać Centrino, niż Pentium-M, a potem pisać jeszcze raz, że Pentium 4 M, to nie to samo, a potem jeszcze znalazłoby się ze 20 osób, które tworzyłyby nowy temat, czym to się różni i jakie są różnice w procesie produkcyjnym i ile jest dokładnie tranzystorów w procku, bo ktoś policzył i mu się nie zgadza z oficjalnymi danymi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Kup sobie najlepiej jakiegoś laptopa della,acera,albo ibm z technologią centrino duo najlepiej jakiegoś intela Core Duo.Pojedż se do najbliższego media marktu i kup se naprzykład acera www.mediamarkt.pl. Czytaj ze zrozumieniem --> pierwszy post. Edytowane 22 Lutego 2007 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...