Skocz do zawartości
Camis

Napiprojekt

Rekomendowane odpowiedzi

Krótko o programie

Napiprojekt to program dzięki któremu w jednej chwili pobierzesz idealnie dopasowane napisy do Twojego filmu. Program jest banalny w obsłudze, wystarczą 2 kliknięcia myszką, aby na Twoim dysku znalazły się idealnie dopasowane napisy do Twojej wersji filmu.

Polecam, super sprawa.

Trafnosc u mnie okolo 85-95% Nie wazna nazwa pliku.

http://www.napiprojekt.pl/

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Switny program ale dlaczego jak chce odtworzyc film i klikam dwa razy na ikone filmu to on ponownie sciaga napisy? mozna to zmienic?

Mam to samo i nie umiem sobie z tym poradzic....Zreszta na ich forum chyba tez nikt nie umie :lol:

Niby to zalezy od kodeków w systemie, ale nie mam ochoty sie bawic takimi [ciach!]łami.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narzędzia -> opcje folderów -> typy plikow -> szukasz wybranego rodzaju -> Otwieranie za pomocą: -> zmień

Albo szybciej:

P-klik na plik (rym, joł) -> właściwosci -> otwieranie za pomocą i wybierasz program

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to nie jest przypadkiem przestawiona defaultowa opcja po dwukliku?

Nie. Tzn nie wiem jak u kolegi, ale u mnie zmiana otwierania za pomocą nic nie daje. Cały czas po 2kliku sciaga mi napisy :lol:

Ale mam burdel w systemie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Program bardzo przydatny przy filmach w typowych formatach (aviki górą !! ;)) ale przy rmvb a tymbardziej przy serialach często nie znajduje napisów

Dla mnie jednak napisy.org są neizastąpione

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi