THEJAJO Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Witam. Zakupic ostatnio w/w MoBo (http://www.motherboard.cz/mb/asus/A7V8X-MXSE.htm) i zastanawiam sie czy sie oplacilo. W sumie moglem napisac wczesniej ale juz po czasie. Mam zamiar do niej wpiac Durona 800 i 256 DDR. Wczesniej mialem ECS K7VZA (kiepska, USB na przednim panelu nie do podpiecia). Jakie sa wasze opinie na temat tej MoBo? Edytowane 22 Lutego 2007 przez THEJAJO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Jak dla mnie żadna rewela :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 W sumie - jedna z najgorszych płyt tego producenta. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Fuck. Widze ze zle trafilem. Mam nadzieje ze jakos mimo wszystko bedzie dzialac z poczciwym Duronkiem 800. Dodam jeszcze ze komp nie posluzy mi do grania ani jakis zaawansowanych obliczen matematycznych. W zasadzie tylko net i USB 2.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...