combat Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Wiem ze takei topici juz byly bo sam je pamietam. Jednak nic qrde znajesc przez ,,szukaj'' niemoglem. Prosze o niezamekanie tematu i zwięzlą odpowiedz. Ile proadu pobiera moj komp, odp podajcie w kW ,chyba w tym sie liczy. moj komp: Duron 700Mhz, ECS k7s5a , 384SdRam , Dysk 40 GB , GF2mx400 , CDx52, CDRW(rzadko uzywana), Monitor 17'. Jeżeli mam cos jeszce waznego podac by okreslic zuzycie to piszcie z gory thnx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 To coś kiepsko szukałeś - patrz na moje pomiary/wyliczenia: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=192...t=pob%F3r+pr+du Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ok znam juz wzor i cene kWh. Umie ktos podliczyc jaka moc moj sprzet pobiera w W? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colis Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ok znam juz wzor i cene kWh. Umie ktos podliczyc jaka moc moj sprzet pobiera w W? Jeśli się nie mylę to W=kWh/h/k czyli 1W= 1kWh/3600/1000 myślę, że nic nie pokręciłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...